رادیو و تلویزیون مربی جوان‌ها و مردم باشد

خبرگزاری شبستان: بنیانگذار جمهوری اسلام ایران معتقد بودند فیلم‌هایی که از خارج می‌آید باید درست تفتیش شود زیرا ممکن است خارجی ها از طریق فیلم قصد فساد در جامعه ما را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار شبستان، صدا و سیما به عنوان اثر گذارترین رسانه جمعی در فرهنگ عمومی جامعه همواره مورد توجه خاص امام خمینی(ره) بوده است و ایشان نگاه ویژه و جامعی به صدا و سیما و رسالت آن داشتند. امام(ره) جایگاهی برابر دانشگاه برای صدا و سیما قایل بودند و در فرصت های مناسب با مسئولان این نهاد دیدار و گفتگو داشتند و راهنمایی های لازم را مبذول می فرمودند. امام خمینی (ره) در یکی از دیدارهای خود با واحد اطلاعات و اخبار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در سی و یکم اردیبهشت سال 59 فرمودند: من همیشه از رادیو و تلویزیون نگرانی داشته‌ام، برای اینکه بنگاهی است که از تمام رسانه‌های گروهی مهم‌تر است. رادیو و تلویزیون باید به یک بنگاه تعلیمات اسلامی متحول شود. اخباری که در آنجا گفته می‌شود نباید خلاف موازین اسلام باشد، نه اینکه سانسور باشد. ما می‌گوییم باید بر طریق اسلام و ملت باشد.

 

ایشان افزود: معنای آزادی این نیست که کسی بخواهد توطئه کند یا حرف‌هایی را بزند که شکست ملت و نهضت است، این آزادی نیست. در چهارچوب این انقلاب اسلامی همه مردم آزاد هستند. کسانی که حرف دارند از هر فرقه‌ای هم که باشند حرف‌هایشان را می‌زنند اما اگر بخواهند توطئه کنند و اسلام را بشکنند چنین چیزی نمی‌شود، باشد.

 

امام خمینی (ره) در این دیدار با بیان اینکه شما هیچ‌وقت از تیپ‌های روشنفکری که همیشه با قلم‌شان مشغول فساد هستند نترسید، افزودند: اینها می‌خواهند بهانه‌ای دست‌شان بیاید و هرچه دل‌شان می‌خواهد بگویند، از همان اول هم که این نهضت رو به رشد گذاشت آنهایی که از این طایفه سوءقصد دارند و غرب‌زده‌اند در هر مطلبی که پیش می‌آمد سنگی جلوی پا می‌انداختند. شما در آنجا با قاطعیت اشخاصی را که می‌بیینید فاسد یا توطئه‌گر هستند کنار بگذارید و نگذارید فعالیت کنند.

 

به گفته بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، رادیو و تلویزیون باید مربی جوان‌ها و مردم کشور باشد نه اینکه مطالب مخالف مصلحت کشور در آن گفته شود و جوان‌های ما را جوری بار بیاورد که برای خودشان نباشند، برای دیگران باشند.

 

ایشان در ادامه اظهار داشتند: تمام نقشه این بود که این قوه فعاله یا بی‌قید و یا مخالف شود. یکی از بنگاه‌هایی که در این مطلب خیلی کوشش کرد رادیو و تلویزیون بود، آن هم با پخش‌کردن چیزهایی که خودش از مخدرات بود. این موسیقی‌ها مخدر هستند یعنی جوانی که به موسیقی عادت کرد دیگر نمی‌تواند کار انجام دهد و قاطع باشد. رادیو و تلویزیون تقریبا اکثر اوقات جوان‌های ما را به گوش‌دادن این‌طور چیزها وا می‌داشت.

 

امام خمینی (ره) عنوان کرد: از طریق چشم هم جوان‌های ما را فاسد می‌کردند و زن‌های کذا را در تلویزیون نمایش می‌دادند. جوان‌ها از این راه فاسد می‌شدند و همه مقصد این بود که قوه فعاله‌ای که بتواند در مقابل دشمنان اسلام و ایران بایستد، در ایران نباشد.

 

ایشان معتقد بودند که رادیو و تلویزیون باید متحول شود و جوانها طوری بار بیایند که مستقل و دارای اراده و تصمیم باشند نه پایبند مسایل شهوانی.

 

امام خمینی (ره) با تاکید بر اینکه فیلم‌هایی که در تلویزیون نمایش داده می‌شود باید آموزنده باشد و لو در خود ایران درست کنند، فرمودند: فیلم‌هایی که از خارج می‌آید باید درست تفتیش شود که چنین نباشد چون ممکن است آنها با شیطنت فیلم‌هایی را به ایران بفرستند که جامعه ما را فاسد کند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 372365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha