اسماعیل نجار، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، با حضور در دهنه محمدآباد شهرستان علی آباد کتول، از خسارات ناشی از سیل روز پنجشنبه که منجر به مسدود شدن راه ارتباطی 13 روستای کوهستانی شده بود از نزدیک دیدار کرد.
معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در حاشیه این بازدید به خبرنگار خبرگزاری شبستان در علی آباد کتول گفت: در جلسه ای که شب گذشته با حضور استاندارگلستان در ستاد مدیریت بحران استان گلستان داشتیم، همکاران عزیز ما گزارشات خوبی را تهیه و ارائه کردند.
وی افزود: امروز هم در راستای پیگیری مسائل و مشکلات، از خسارات ناشی از این حادثه بازدیدی داشتیم که نشان از این است که همه دستگاه های اجرایی با مدیریت استان و ستاد بحران استان به موقع وارد عمل شده و کارشان را به خوبی انجام داده اند.
نجار خاطرنشان کرد: تعدادی از روستاها در حال بازگشایی است و در جاهایی هم نیاز است که چند روزی کار کنند تا بازگشایی شود، لیکن در خصوص بازسازی خسارت ها، اعتبارات و هزینه اش را بر آورد کرده اند و ما هم در وزارت کشور تا اندازه ای که نیاز است اعتبارات را تامین خواهیم کرد.
وی ضمن تشکر از تمامی مسئولان استانی و عواملی که در جمع آوری و کنترل این پدیده تلاش کرده اند، گفت: در هر حادثه ای که به وجود می آید در مرحله نخست نجات مهمترین مسئله است که لازم است افراد گرفتار در حادثه و در معرض خطر نجات یابند و خوشبختانه این سیل حادثه جانی در بر نداشته است.
نجار اظهار داشت: رسیدگی به مشکلات و نیازهای احتمالی خسارت دیدگان در مرحله بعدی اقدامات در حوادث است که پس از آن باید بازگشایی معابر پس از فروکش کردن آب صورت بگیرد و در این زمینه نیز عزیزان ما در همان ساعت اولیه در نیمه های شب کار خود را آغاز کردند و بخشی از مسیرهایی که رفت وآمد میسر نبود بازگشایی شد و برخی از مسیرهای دیگر هم با استفاده از توان تمامی نیروها در حال بازگشایی است.
وی با اشاره به یکی از نقاط حادثه خیز (بعد از جاده قریب آباد)، گفت: این یک پدیده محلی بنام لوکال است که خود من نیز باور نداشتم که در محدوده کمتر از 3 هکتار، میزان بسیار زیادی از بارش حادث شده و حجم بسیار زیادی از بار را در جاده جمع آوری کرده است.
معاون وزیر کشور همچنین در خصوص وضعیت امکانات موجود و ماشین آلات مورد نیاز در شهرستان علی آباد کتول، گفت: من در این بازدید امکانات کار را ضعیف ندیدم و نمی توان حجم وسیعی از امکانات و تجهیزات و ماشین آلات را در یک منطقه برای یک روز احتمالی دپو کرد.
وی یادآور شد: باید ظرفیت هایی را که در منطقه خصوصا در منطقه حادثه دیده داریم را شناسایی کنیم، تا بتوانیم از این ظرفیت ها در مواقع نیاز استفاده کنیم.
پایان پیام/
نظر شما