مهدی حیدری، شهردار گلمکان به خبرنگار شبستان گفت: با ایجاد باشگاه فکری جوانان، اشتغال جوانان و نوجوانان بر حسب قابلیت های منطقه از لحاظ اشتغال در قالب تولیدی های کوچک میسر می شود.
وی افزود: وقتی جوانان دریابند بستری برای امور فرهنگی چه در زمینه مشاور خانواده، ورزش، هنجارهای جامعه و آسیب شناسی فراهم شده با مراجعه به این باشگاه و همکاری در این زمینه به مرحله خودباوری می رسند.
شهردار گلمکان اذعان داشت: اگر بخواهیم جوان امروز جذب مساجد، هیئت های مذهبی و دینی و مجموعه های فرهنگی شود باید به او بها داد و او را مجهز به وسائل مدرن فرهنگی کرد تا بتواند در مقابل هجمه های فرهنگی حرفی برای گفتن داشته باشد.
وی به هدف طرح اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: ایجاد فضای سالم معنوی بین جوانان و مسئولان شهر و ارتباط جوانان با محیط های مذهبی و دینی و نجات جوانان و نوجوانان از هجمه های فرهنگی از جمله اهداف طرح ایجاد باشگاه فکری جوانان است.
شهردار گلمکان افزود: امروز افراد مستعد زودتر مورد هجمه قرار می گیرند و در مقابل افراد جامعه سریع از خود واکنش نشان می دهند چرا که انسان دارای نفس اماره است و او را همواره تهدید می کند و این باشگاه سعی دارد تا بتواند حداقل کاری که انجام می دهد جوان را به مرحله کمال نفس مطمئنه برساند تا جوان امروز بداند شخصیت او والاتر از این است.
حیدری ادامه داد: ایجاد فضای سالم فرهنگی برای تمام اقشار جامعه به ویژه جوانان در بهره وری بهتر از امکانات فرهنگی منطقه و فضاسازی فرهنگی از نتایج این طرح است.
وی اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح را 21 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: تمام آحاد جامعه اعم از خواهران و برادران در رده های سنی مختلف می توانند در این باشگاه شرکت کنند.
پایان پیام/
نظر شما