به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمدناصرنیکبخت، استاندار همدان ظهر امروز(7 خرداد) در همایش تکریم از کارآفرینان گفت: استان همدان شایسته سرمایه گذاری در زمینه های گردشگری و صنعت است به همین دلیل همایش سرمایه گذاری پس از ماه مبارک رمضان در این استان برگزار می شود.
وی، هدف از برگزاری این همایش بزرگ را شناسایی ظرفیتهای مختلف شهرستان، ایجاد اشتغال دانست و اضافه کرد: شناسایی مشکلات، تنگناها، معضلات، استفاده از ظرفیتها و ارائه راهکار مناسب از جمله برنامههایی این همایش است.
وی با بیان اینکه از هیچ فرصتی برای اشتغالزایی در استان کوتاهی نمی کنیم، افزود: حفظ صیانت از اشتغال استان و افزایش اشتغالزایی برای جوانان در اولویت کاری قرار دارد.
وی تصریح کرد: کارآفرینان را باید ارزش آفرین دانست زیرا این افراد در بحث اقتصاد مقاومتی کوشا هستند و کشور را از بحران زدگی بیرون می کنند.
استاندار همدان، اظهارداشت: کارآفرینان سرمایه های خود را در چرخه تولید به کار می گیرند و باعث اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم هزاران نفر از جوانان می شوند.
نیکبخت با اشاره به فعالیت کارخانه های نیمه تعطیل درهمدان، ابراز کرد: کاشی سهند، فولادجعفری ملایر، پتروشیمی هگمتانه و پتروشیمی ابن سینا شروع به فعالیت کردند و نسبت به مشابه سال گذشته اخراجی کارگران کمتر شده است.
وی از صدور مجوز سرمایه گذاری در استان در طی 24 ساعت خبرداد و گفت: افرادی که می خواهند در استان همدان سرمایه گذاری کنند در طی 14 ساعت صدور مجوز دریافت می کنند و 10 روزه استعلام آنان مشخص می شود.
اقتصادمقاومتی، اقتصاد پیشرو در فعالیت های تولیدی است
مسعود اقلامی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان، نیز گفت: اقتصاد مقاومتی بک اقتصاد پیشرو در فعالیت های تولیدی است زیرا آینده کشور را تضمین خواهد کرد.
وی افزود: ماباید به صادرات نفتی وابسته نباشیم و واردات و صادرات غیرنفتی هم به کشورهای مختلف داشته باشیم و رابطه یکطرفه وجود نداشته باشد زیرا موجب صدمه زدن به اقتصاد کشور می شود.
وی با بیان اینکه باید به سمت تولید و خرید کالاهای تولیدی پیش رویم، تصریح کرد: این مهم موجب افزایش اثرات مثبت در واحد های تولیدی می شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان، با اشاره به هدفمندی فاز دوم یارانه ها، تصریح کرد: دولت باید بتواند در این مرحله بخشی از سهم بیمه کارفرما را متحمل شود.
وی اعلام کرد: تولید هر محصولی هزینه های متعددی را از قبیل بیمه کارگران و و هزینه های جاری یک مرکز تولیدی بر دوش تولید کنندگان متحمل می کند که با پیشنهاد طرح تولید بدون کارخانه مقدار قابل توجهی از هزینه های شخص و دولت کاهش می یابد.
پایان پیام/
نظر شما