بی احترامی به ادیان و مذاهب دیگر را قبول نداریم

خبرگزاری شبستان:آیت الله مکارم بابیان اینکه شبکه ولایت همواره نسبت به احترام به همه ادیان و مذاهب اهتمام دارد،گفت:هیچ گاه نمی گذاریم دراین شبکه به مقدسات دیگران کوچکترین اهانتی صورت گیرد،مبنای کار ما منطق است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی در مراسم چهارمین سالگرد تاسیس شبک جهانی ولایت که در مدرسه امیرالمومنین(ع) قم برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت بعثت نبی اکرم(ص) اظهارداشت: با توجه به این که زمان زیادی از تاسیس شبکه ولایت نمی گذرد توانسته به لطف خداوند متعال تاثیرات خوبی در سطح جهان اسلام داشته باشد.

 

وی با اشاره به این که بخش عربی شبکه ولایت نیز از سال گذشته راه اندازی شد، تصریح کرد: امیدواریم در زمینه نشر معارف اهل بیت(ع) پیشرفت های وسیع تری شکل بگیرد و با راه اندازی شبکه ولایت به زبان انگلیسی بتوانیم معارف ناب اسلامی را از قم در سراسر دنیا منتشر و سدی در مقابل شبهات دشمنان ایجاد کنیم.

 

آیت الله مکارم شیرازی بیان داشت: در معجزات انبیاء الهی تنوع وجود دارد، یکی از معصومین دلیل این تنوع را اقتضای شرایط و زمان معرفی می کند، در زمان حضرت موسی جادو گری و سحر در اوج بود و موسی(ع) پیشرفته ترین معجزه را در این رابطه آورد، در زمان حضرت عیسی نیز اطباء زبردستی بودند، طب در اوج بود و معجزه عیسی (ع) نیز این بود که مرده را زنده می کرد.

 

وی ادامه داد: در زمان نبی اکرم(ص) خطباء، شعرا و سخنورانی بودند که در زمینه بلاغت داد سخن سر می دادند، معجزه پیامبر اکرم(ص) نیز قران بود که در اوج فصاحت و بلاغت قرار داشت.

 

تفسیر آیت الله مکارم از تنوع معجزه انبیاء الهی

آیت الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: من هم تفسیری از معجزه حضرت خاتم النبیین(ص) دارم؛ در زمان حضرت موسی مشکلات مردم در زمینه محسوسات بود، آفات در چیزهایی مانند نباتات وجود داشت و موسی(ع) آن ها را برطرف کرد، در زمان حضرت عیسی مشکلات جسمانی زیاد بود و حضرت به درمان ان ها اهتمام داشت، اما در زمان حضرت محمد (ص) مشکلات در زمینه روحانی و فکری بود و قرآن داروی معنوی و روحی وجود انسان است.

 

استاد برجسته حوزه علمیه عنوان داشت: در عصر امروز نیز عمده مشکلات جامعه جهانی در زمینه روحانی و فکری و معنوی است، ما باید با حرکت در مسیر قرآن و استفاده از ابزار رسانه با این مشکل عظیم مقابله کنیم.

 

رسانه شمشیر دولبه ای هستند که می توانند مایه فساد یا بیداری جامعه شوند

وی تاکید کرد: باید مراقب باشیم، رسانه ها مانند شمشیر دو دم هستند که هم می توانند وسیله فساد و بد بختی و هم وسیله بیداری و اصلاح جامعه باشند، البته حوزه های علمیه با عنایت خداوند متعال بیدار هستند و از ابزار رسانه استفاده می کنند و راه را به سوی آینده ای روشن می گشایند.

 

آیت الله مکارم شیرازی ابراز داشت: تاسیس شبکه ولایت توفیقی بود که بتوانیم بوسیله آن پیام اسلام را به انسان های سراسر جهان برسانیم، امروز عصر رسانه است و مبارزه نظامی تاثیر کمتری در مقابل مبارزه رسانه ای دارد.

وهابیت اعمال شیطانی را به اسم اسلام ترویج می کند

 

وی با بیان این که هر کلمه ای که در رسانه منتشر می شود از گلوله تاثیر بیشتری دارد، اذعان داشت: امروز تعدادی از رسانه های اسلامی در اختیار وهابیت تکفیری قرار دارد، آن ها به دلیل اعمالی که انجام می دهند در سطح جهان منفور هستند و اعمال شیطانی و خلاف اسلام و آموزه های الهی را به اسم اسلام ترویج می کنند.

 

مرجع تقلید جهان تشیّع گفت: اهل بیت(ع) هیچ گاه به دنبال خشونت و تکفیر کسی نبودند، آن ها همواره بر وحدت تاکید داشتند و حرف حساب، منطقی و بر اساس برهان و استددلال را محور عمل می دانستند.

 

وی یادآور شد: شبکه ولایت در حال نمو است، چیزی که در حال نمو است کمبودهایی هم دارد، در همین راستا از همه علما و اندیشمندان شیعه و اهل سنت می خواهیم اگر کاستی هایی وجود دارد متذکر شوند، ما از نظرات و انتقادات در این زمینه استقبال می کنیم.

 

شبکه ولایت متعلق به حوزه علمیه و جهان تشیّع است

آیت الله مکارم شیرازی افزود: اندیشمندان و علما این شبکه را از خودشان بدانند، شبکه ولایت به بنده و شخص خاصی تعلق ندارد، این شبکه متعلق به همه حوزه علمیه و جهان تشیّع است.

 

بی احترامی به ادیان و مذاهب دیگر را قبول نداریم

وی بیان داشت: در این شبکه همواره نسبت به احترام به همه ادیان و مذاهب اهتمام داریم و هیچ گاه نمی گذاریم به مقدسات دیگران کوچکترین اهانتی صورت گیرد، ما منطق و استددلال را مورد توجه قرار داده و بی احترامی را قبول نداریم.

 

استاد برجسته حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: یکی از حسن های شبکه ولایت این است که به حوزه علمیه متصل است و اساتید و اندیشمندان خواهر و برادر متخصص حوزوی در آن مشغول به فعالیت هستند.

 

وی یادآور شد: حوزه های علمیه قم و نجف مهمترین حوزه های علمیه جهان اسلام هستند و هیچ شبکه ای در دنیای اسلام اینگونه متصل به این حوزه های علمیه متصل نیست.

 

آیت الله مکارم شیرازی در پایان گفت: شبکه ولایت باید اعتماد مخاطب را جلب کند، این اعتماد به واسطه ارتباط با حوزه های علمیه محقق می شود، باید هرچه گفته می شود بر اساس مسائل اصیل جهان اسلام و تشیّع باشد.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 371202

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha