ایجاد مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا در 12 دانشکده علوم قرآنی

معاون پشتیبانی و اجرایی دانشگاه علوم و معارف قرآن با اشاره به تولید تفکر علمی در دانشکده های علوم قرآنی، از ایجاد مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا در 12 مورد از این دانشکده ها خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نصراله چمران، معاون پشتیبانی و اجرایی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با اعلام راه اندازی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در 12 دانشکده علوم قرآنی کشور گفت: این دانشگاه دانش‌آموختگانی تربیت کرده که توانایی پر کردن خلاء فکری و فرهنگی موجود در کشور را با اتکاء وبه تعالیم عالی قرآن دارند.

بنابراین گزارش، وی اظهارکرد: بعد از اعمال برخی تحولات در سال 1370 چهار رشته‌ تربیت معلم قرآن، علوم قرآنی، علوم و فنون تلاوت و کتابت قرآن و تفسیر در این دانشگاه ایجاد شده است.

چمران با اشاره به رعایت ضوابط و استانداردهای وزارت علوم در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تصریح کرد: دولت هیچ‌ بودجه‌ای به این دانشکده‌ها اختصاص نمی‌دهد و هزینه‌های این دانشگاه بر اساس عواید سازمان اوقاف و امور خیریه تامین می‌شود که این امر مشکلاتی را ایجاد کرده است.

معاون پشتیبانی و اجرایی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم با ابراز خرسندی از تولیدات علمی این دانشگاه بیان کرد: پایان‌نامه‌های دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد گنجینه‌ قرآنی نفیسی است که می‌تواند مورد استفاده قرآن‌پژوهان در سطوح مختلف قرار گیرد و بسیاری از موازی‌کاری‌ها در عرصه قرآن را برطرف کند.

وی ابراز کرد: این دانشگاه از نظر کیفی 70 درصد اهداف مدنظر را محقق کرده چراکه هدف از تاسیس این دانشگاه تربیت فارغ‌التحصیلان فرهیخته، کارآمد و موثر در زمینه علوم قرآنی بوده است اما در عمل به دلیل کمبود امکانات همچون بودجه و خوابگاه به 30 درصد از اهداف نرسیده است.

چمران دانشکده تهران، قم، مشهد و شیراز را دانشکدهای تخصصی معرفی کرد و افزود: سال 1389 دانشجویان این دانشگاه در مقطع کارشناسی ‌ارشد حدود 33 درصد قبولی داشته اند و این در حالی است که دیگر دانشگاه‌های دولتی امکانات بیشتری نسبت به این دانشگاه دارند و این مهم نشان از کیفیت دروس ارائه شده، علاقه دانشجویان و روند مطلوب کار دارد.
بنابر گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، وی بیان کرد: این دانشگاه تلاش دارد تا رشته‌ها و میان رشته‌های مورد نیاز جامعه طراحی کند از این رو تاکنون 14 رشته جدید به وزارت علوم ارائه کرده و 30 رشته دیگر را همچون قرآن و هنر، قرآن و مدیریت، قرآن و حقوق و قرآن و ادبیات را نیز در دست بررسی دارد.

شایان ذکر است، چمران خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تامین و تربیت متخصصان، مدیران و کارشناسان قرآنی در همه علوم را برعهده دارد تا فکر قرآنی در کشور رشد کرده و کمبود تفکر و اخلاق قرآنی در کشور برطرف شود.

پایان پیام/

 

 

 

 

 


 


 


 

کد خبر 37091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha