دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید در جامعه بستر سازی شود

معاون ادارات و کارخانجات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور، بر فراهم کردن زمینه و بستر مناسب برای احیای دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام جواد صادق زاده، معاون ادارات و کارخانجات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور، پیش از ظهر امروز (19 اردیبهشت) در همایش شوراهای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان که در استانداری برگزار شد، بر پیاده کردن زمینه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تأکید کرد و گفت: همه خوبی ها حتی جهاد در راه خدا در مقابل امر به معروف و نهی از منکر همچون قطره در مقابل دریاست.

 

وی خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم این دو فریضه مهم الهی در جامعه پیاده شود باید شیوه های آن را بدانیم و این امر تنها از آموزش مهیا می شود که خوشبختانه خوزستان در این زمینه رتبه نخست را در کشور داراست.

 

وی محبت کردن، معروف و منکر شناسی، عامل بودن، استدلالی حرف زدن، دیدن خوبی ها در مقابل بدی ها، امر و نهی کردن در خلوت و نه در ملأعام، موقع شناس و مخاطب شناس بودن و... را از جمله شیوه ها و راه های امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد.

 

همچنین آیت الله ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز تصریح کرد: مسئله امر به معروف و نهی از منکر دو موضوعی هستند که بسیاری از مسئولان از آن استقبال نمی کنند و در عین حال انتظارات در جهت عملی کردن آن بسیار بالاست، از این جهت مسئولیت ستاد، جایگاهی است که کار و فعالیت بسیاری را می طلبد.

 

وی با اشاره به اینکه بحث امر به معروف و نهی از منکر صرفاً در چهارچوب آیین نامه ها و بخش نامه ها نمی گمنجد، اضافه کرد: برای احیای این دو فریضه باید علاوه بر هماهنگی، آموزش و بحث های تربیتی، برخوردهای قانونی نیز صورت بگیرد و این موضوعات در کنار هم اثر گذار است در غیر این صورت نتیجه مطلوبی به دست نمی آوریم.

 

سردار حسن شاهوار پور، فرمانده سپاه ولی عصر(عج) و دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان نیز به تهدیدهای دشمنان اشاره کرد و افزود: امروز یکی از محورهای اصلی تهدیدات دشمن، بحث ناهنجاری های فرهنگی است و اقدامات گسترده ای را در دستور کار خود قرار داده که از جمله آنها قاچاق مشروبات الکلی و گسترش فساد در جوامع است.

 

وی اذعان داشت: باید با آگاه سازی و شناخت تهدیدات و آسیب هایی که جامعه به ویژه قشر دانشگاهی و دانش آموز را در برمی گیرد در برابر دشمنان مقابله کرد و بهترین راه در این خصوص گسترش و احیای امر به معروف و نهی از منکر است، از این رو باید با تقویت این دو فریضه ساز و کار آن را در جامعه شکل دهیم.

 

سردار شاهوار پور با اشاره به برنامه های این ستاد در خوزستان در سال گذشته تأکید کرد: تذکر لسانی به بیش از 400 هزار نفر، برگزاری 39 رزمایش تذکر لسانی، اجرای دوره های آموزشی برای 37 هزار نفر، چاپ و توزیع بیش از 80 هزار کتاب، بروشور، جزوه و...، راه اندازی شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه ها و آموزش و پرورش، تشکیل و تقویت شوراها در مراکز درمانی از جمله برنامه های این ستاد در سال گذشته است.

 

در ادامه دکتر سید کریم حسینی، معاون پشتیبانی و منابع انسانی استانداری خوزستان بر تلاش در راستای نشر و گسترش و پرداختن به دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد و ادامه داد: گفتن برخی جملات در اشعار و مداحی ها و مراسم های مذهبی، از قبیل کتک خوردن حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) حتی در اشعار و مداحی ها شایسته شخصیت ائمه اطهار(ع) نیست؛ زیرا اعتقادمان بر این است که کسی جرأت و جسارت چنین کاری را نمی تواند داشته باشد و اگر هم هست به واسطه شمشیر است.

 

سرهنگ عزیزالله زارعی، معاون ادارات و کارخانجات در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان نیز با اشاره به برنامه های سال جاری این ستاد اشاره کرد و بیان داشت: 27 برنامه در قالب دستورالعمل اجرایی به سازمان ابلاغ شده که باید این دو فریضه و حرکت معنوی را در استان در افق روشنی پیش ببریم.

 

وی با بیان اینکه برنامه ها تقریباً مشابه برنامه های سال گذشته است و در رأس آن بحث آموزش کارکنان قرار دارد، عنوان کرد: برنامه ها طی نامه ای به دستگاه ها و ادارات ارسال شد و انتظار داریم مدیران و مسئولان با کمک یکدیگر جلسات شورا را فعال کنند و کارگروهی جهت رصد و عملیاتی کردن برنامه تشکیل دهند.

 

لازم به ذکر است، در پایان با قدردانی از زحمات سرهنگ عزیزالله زارعی از سمت معاونت ادارات و کارخانجات در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خوزستان و قرار گرفتن در سمت استانداری مازندران، حسن حائری، مدیر کل امور اجتماعی استانداری خوزستان به این سمت منصوب شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 37056

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha