به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، تهمینه میلانی، معاون سازمان سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور گفت: در سال 89 با حمایت سازمان میراث فرهنگی،گردشگری وسازمان توسعه تجارت و گمرک کشور قیمت پایه صادراتی 100 کالای صنایعدستی نهایی شد.
میلانی افزود: تا چند سال قبل 30 قلم از تولیدات و محصولات صنایعدستی کشور دارای کد تعرفه بودند که در تعاملات سال گذشته با سازمان توسعه تجارت این موضوع دستخوش تغییراتی شد.
وی اضافه کرد: در نخستین کمیته قیمتگذاری که سال گذشته منجر به تعیین قیمتهای پایه صادراتی شد، کدهای قبلی نیز بر اساس نرخ گذاریهای جدید مورد ارزیابی قرار گرفت.
دانیالی گفت: در حدود 140 کالای صنایعدستی همچنان فاقد قیمت پایه صادراتی است که معاونت صنایعدستی پیرو انعقاد تفاهمنامه همکاری تازه با سازمان تجارت این موضوع را مورد توجه قرار میدهد.
وی یادآور شد: تعیین قیمت پایه صادراتی برای این کالاها در کنار همکاری سازمان توسعه تجارت و گمرک کشور نیازمند همراهی معاونتهای استانی است.
وی با بیان اینکه شرط اول در تعیین قیمت پایه صادراتی این کالاها برخورداری از قابلیت صادرات است، گفت: معاونتهای استانی باید اطلاعات لازم را در مورد وضعیت صادرات اقلام و کالاهای مختلف در اختیار معاونت صنایعدستی قرار دهند تا تعیین تعرفههای صادراتی سرعت گیرد.
معاون صنایعدستی بیان داشت: این کالاها باید به عنوان زیر مجموعه 15 گروه رشته صنایعدستی تعریف شده باشد و به عنوان اقلام صنایعدستی شناخته شوند.
دانیالی اظهار داشت: تعریف قیمت پایه، صادرات اقلام و کالاهای صادراتی را تضمین میکند و به طور حتم در سامان بخشیدن وضعیت تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایعدستی تأثیرگذار خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور، وی گفت: با تعیین قیمتهای پایه و ثبت آنها در کتاب مقررات صادرات و واردات گمرک جمهوری اسلامی ایران، اقلام و کالاها جنبه صادراتی پیدا میکند.
وی خاطرنشان کرد: تعریف قیمت های پایه برای 140 کالای صادراتی زمان بر خواهد بود که برای آن پیشبینی مدت زمان دو ساله میشود.
پایان پیام/
نظر شما