ممنوع کردن تفکری قدیمی در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان

خبرگزاری شبستان:استاندار یزد از ممنوع کردن ها به عنوان تفکری قدیمی در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان در عصر حاضر یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد،سید محمد میرمحمدی استاندار یزد ظهر امروز (1 خرداد) در گردهمایی روابط عمومی های استان یزد که در محل سالن شهید منتظرقائم استانداری برگزار شد ضمن گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر با بیان اینکه سوم خرداد نماد ایثار،مقاومت و پایداری در تاریخ انقلاب اسلامی است گفت:ملت ایران در سوم خرداد به خوبی نشان دادند که خاک ایران هرگز نمی تواند عرصه تجاوز دشمنان باشد.


وی افزود:یکی از افتخارات بزرگ ما دلاوری ها و رشادت هایی است که به نام حماسه سوم خرداد در تاریخ این کشور رقن خورده است.


استاندار یزد با بیان اینکه بحث ارتباطات موضوع جدیدی نیست و ارتباطات با هستی انسان شکل گرفته است افزود:هیچ چیز در جهان بدون ارتباط وجود ندارد ، در ارتباط الهی همه چیز در جای خودش قرار دارد و همدیگر را تکمیل می کنند.


وی افزود: روابط اجتماعی ما هنوز به آن صورتی که باید نظم و ترتیب خودش را برای یک زندگی و اجتماع تکاملی پیدا کند نرسیده است که اگر چنین امری محقق شده بود تمام مسائلمان از جمله مسائل فرهنگی،سیاسی،اقتصادی و ... بر روال مطلوب قرار داشت .


میر محمدی با اشاره به وسیع بودن حوزه ارتباطات تصریح کرد: روابط عمومی ها در حوره محدودتری فعالیت می کنند و در دورانی که ارتباطات از قدرت و سرعت بالا یی برخوردار هستند بحث روابط عمومی ها به شکل‌های قبلی و صورتهای سنتی آن اصلا جایی ندارد.


وی با بیان اینکه در جهان امروز خبرها لحظه به لحظه منتشر و دیگر فاصله ها معنا ندارند گفت:تکنیک‌های ارتباطی به صورتی است که امروز در این لحظه هر اتفاقی بیفتد، دورترین نقاط دنیا می‌توانند از آن مطلع شوند.


عالیترین مقام اجرایی استان یزد با بیان اینکه ما هنوز آمادگی لازم را جهت استفاده از این تکنیک ها نداریم افزود: ما نمی توانیم با استفاده از این تکنیک‌های روز مسائل فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اخلاقی، اعتقادی و دیگر مسائل خودمان را به سایر ملل به صورت مطلوب منعکس کنیم و به اطلاع آنها برسانیم هنوز برنامه‌هایمان کامل نشده است.


وی افزود: صوری که گاها با تفکرات قدیمی در ذهن قرار می‌گیرد که ما در رابطه با تهاجم فرهنگی، چه سپری برای خودمان بسازیم، عمدتا روی ممنوع کردن‌ها نگاه کرده و کمتر تدبیر می کنیم.


میر محمدی با بیان اینکه در جایی که حمله و دفاع باشد توفیق بیشتر نصیب حمله کننده است اظهار داشت: ما هنوز به توفیق حمله کنندگی در ارتباطات دست پیدا نکرده ایم و به همین دلیل ماهواره و سیستم های اطلاع رسانی به روز را مضر می دانیم.


رئیس شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان یزد با طرح این سوال که ما چگونه می خواهیم خود را از هجوم فرهنگی و فضاسازی‌های موجودی که در اثر این ارتباطات به وجود می‌آید به دور بداریم ،چگونه می خواهیم نسل آینده را از این بلاها دور نگه داریم تصریح کرد: موضوع این است که آیا به این امکانات به دید بلا نگاه کنیم یا فرصت،اگر به دید بلا نگاه کنیم باید موضع انفعالی به خود بگیریم اما اگر به دید فرصت نگاه کنیم باید موضع تهاجمی به خود بگیریم و به سمت آن حرکت کنیم.


وی بر لزوم تغییر نگاه ها تاکید کرد و افزود: نگاه یک موضوع است و اعتقاد موضوعی دیگر،نگاه باید با توجه به شرایط و زمانه تغییر کند و گرنه ایمان ضربه می خورد و آنقدر مورد هجمه اطلاعات قرار میگیرد تا ضعیف شود.


استاندار یزد افزود: اگر این موارد را به عنوان فرصت تلقی کنیم، ما این فرصت‌ها را مدیریت و مسائل را به سمت خود جهت دهی می کنیم اما اگر مدیریت بشویم، دیگری بر ما مسلط می‌شود.


وی با اشاره به پیشرفت ارتباطات و تغییرات بسیار این عرصه نسبت به گذشته گفت:تا به تجهیزات روز دنیا مجهز نشویم نمی توانیم نقش خود را در عرصه ارتباطات به خوبی ایفا کنیم.


میرمحمدی از روابط عمومی ها به عنوان انعکاس دهنده فعالیت های درون سازمان به جامعه و منتقل کننده انعکاس مطالبات بیرونی به داخل سازمان یاد کرد و افزود: هر دستگاه از دوحیط درونی و بیرونی تشکیل شده است، محیط درونی و بیرونی هر دو باید تغذیه اطلاعاتی مناسبی شوند تا اطلاعات بدست آمده در برنامه ریزیهای بعدی بکار گرفته شود و سازمان بتواند به فعالیت خود ادامه دهد.


وی با بیان اینکه کارها روز به روز در حال تقسیم شدن است اظهار داشت: تقسیم کار یکی از روش‌های پیشرفت و ارتقاء سطح کارهاست ،اگر تقسیم کاری صورت گرفت، این یک نقطه منفی تلقی نمی‌شود و باید یک نگاه مثبتی به این موضوع داشت.


رئیس شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان یزد با اشاره به تخصصی شدن رشته های پزشکی اضافه کرد: دلیل این تخصصی شدن ها تمرکز بر روی موضوعی خاص است تا بتوان تمام جنبه های آن موضوع را به خوبی بررسی و نسبت به آن شناخت پیدا کرد.


وی افزود: در موضوع روابط عمومی ها هم اگر چنین دیدی داشته باشیم می‌توانیم پاسخ مناسبی برای تقسیم کار در روابط عمومی ها ارائه دهیم.


استاندار یزد خاطر نشان کرد: روابط عمومی باید آیینه‌ای باشد که همه زوایای کار واحد را بتواند به مردم منعکس کند، یعنی نقش شفاف‌سازی امور را بر عهده داشته باشد و از طرف دیگر نظرات و نقدها و اعتراض‌ها و مطالبات موجود را به دستگاه منتقل کند.


میر محمدی با بیان اینکه روابط عمومی باید منتقل کننده مسائلی باشد که در چارچوب وظایف اداره اش قرار دارد گفت:روابط عمومی باید افکار عمومی را آماده کند و زمینه ها لازم را جهت اجرای برنامه ها ،اهداف، وظایف و ... سازمان فراهم کند.


وی افزود: روابط عمومی باید با طرح موضوعاتی آرامش خاطر ایجاد کند و مطالبات،دغدغه ها،اعتراضات و ... را دور کند تا به این ترتیب زمینه فراهم و کارها به سهولت انجام شود تا شاهد گسترش حضور مردم در صحنه های گوناگون باشیم.


استاندار یزد اظهار داشت: در واقع روابط عمومی‌ها نه تنها امینی برای دولت و مردم هستند، بلکه بستر ساز تحقق اهداف دولت و رفع نیازها و مشکلات مردم هم هستند.

 

وی با بیان اینکه روابط عمومی ها هرگز نباید به عنوان مدافع دستگاه خودش موضع بگیرد گفت: مواضع روابط عمومی‌ها هرگز نباید رنگی از تقابل با مردم داشته باشند تا مردم همیشه احساس کنند که روابط عمومی‌ها در کنار آنها هستند و یکی از عناصر مهم در کنار آنها تلقی می‌شود.


میرمحمدی بر بالنده و زاینده بودن روابط عمومی ها تاکید کرد و افزود: روابط عمومی ها باید با ابزار فرهنگ و ادب به میدان فرهنگی و اجتماعی بیایند، در تنش‌های سیاسی هم باید با ابزارهای سیاسی فعالیت کند.


وی از تحکیم روابط بین عامه مردم به عنوان اصلی تیرن وظیفه روابط عمومی ها یاد کرد و اظهار داشت: اگر این امر محقق شود آرامش بر قسمت ها مختلف جامعه حاکم می شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 369887

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha