جذب طلاب برای آموزش قرآن در مقطع پیش دبستانی و ابتدایی ضروری است

رئیس اداره آموزش و پرورش فهرج با تأکید بر ضرورت جذب طلاب برای آموزش قرآن در مقطع پیش دبستانی و ابتدایی، گفت: چنانچه آموزش قرآن در این مقطع تحصلیی توسط یک روحانی انجام شود، تأثیرگذار تر است.

رئیس اداره آموزش و پرورش فهرج با بر شمردن مهم ترین نیازهای آموزشی منطقه، استقرار روحانیان در مدارس به ویژه در مدارس شبانه روزی را مهم خواند و به خبرنگار شبستان از کرمان گفت: اقامه نماز جماعت، بیان احکام مبتلابه دانش آموزان و گسترش طرح کارشناسان مذهبی که هم اکنون در آموزش و پرورش در حال اجراست، از نتایج مهم این استقرار روحانیان است.
علی بیت اللهی، با تاکید بر ضرورت جذب طلاب برای آموزش قرآن در مقطع پیش دبستانی و ابتدایی، روحیه لطیف کودکان را مورد اشاره قرار داد و افزود: چنانچه آموزش قرآن در این مقطع تحصلیی توسط یک روحانی انجام شود، تأثیرگذار تر است.
وی با اشاره به طرح پیوند مسجد و مدرسه، تأکید کرد: آموزش دانش آموزان به عنوان یاوران مساجد در زمینه زیبا سازی، فعالیت های فرهنگی، ورزشی وجذب جوانان و نوجوانان در فعالیت های مساجد با همکاری هئیت امنای مساجد و نهاد نماز جمعه باید در دستور کار قرار گیرد.
این مسئول بر ضرورت برگزاری جلسات قرآن کریم با محوریت تفسیر و نیز جذب روحانیان توانمند و آشنا به اقتضائات روحی و سنی دانش آموزان برای آموزش و جذب آنان به مسائل پرورشی با هماهنگی نهاد نماز جمعه تأکید کرد.
وی طرح حمایت از نخبگان مذهبی فهرج با همکاری موسسه قرآنی "ابرار" و با شناسایی دانش آموزان زبده مذهبی و هدایت آنان به این مؤسسه برای فراگیری آموزش های قرآنی توسط استادان برجسته را یادآور شد و گفت: این طرح که هم اکنون نیز در حال اجراست نتایچ مثبتی در پی داشته است.
بیت اللهی، طرح اردوهای فرهنگی- زیارتی با اعزام دانش آموزان به مشهد مقدس و آموزش تخصصی تجوید و روان خوانی قرآن را از دیگر فعالیت های انجام شده برشمرد و افزود: طرح تجوید که برای معلمان دوره ابتدایی، مربیان پرورشی و دبیران دینی و قرآن در حال اجراست؛ در توانمندی آنان مؤثر است.
رئیس اداره آموزش وپرورش فهرج با بیان اینکه فعالیت فرقه ضاله وهابیت، مهم ترین مشکل و معضل فرهنگی شرق استان کرمان است، بیان کرد: این فرقه در چهار شهرستان شرقی استان که نقطه خروجی استان سیستان و بلوچستان و ورودی استان کرمان و مرز شیعه و سنی است، فعالیت دارد زیرا این نقاط مرزی برای آنان اهمیت خاصی دارد بنابراین دست اندرکاران در تعلیم و تربیت نیز توجه خاصی به این قضیه مبذول دارند.
وی افزود: در این راستا، آماده سازی قشر جوان در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است ضمن آنکه با همکاری حوزه علمیه قم در سال تحصیلی گذشته یک دوره سه روزه متشکل از مربیان پرورشی، دبیران دینی و قرآن و مدیران و معاونان مدارس و کادر اداره، طلاب حوزه علمیه برگزار شد که در آن یکی از علمای برجسته قم در حد سه واحد دانشگاهی تحت عنوان "مرزبانی از مکتب اهل بیت" به بیان چگونگی شکل گیری دیدگاه ها و فعالیت های این فرقه پرداخته و به شبهات پاسخ داده شد.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 36986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha