تعامل بخش خصوصی و دولتی عامل توسعه کشور در صنعت گردشگری است

خبرگزاری شبستان:استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تعامل و ترکیب توانمندی های بخش خصوصی و دولتی عامل تحرک و پیشرفت کشور در همه عرصه ها از جمله توسعه و درآمدزایی صنعت گردشگری می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید موسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد شامگاه چهار شنبه (31 اردیبهشت) در نشست همایش دو روزه فرصت ‌های گردشگری منطقه چهار (قلب کشور) که در یاسوج برگزار شد، گفت: بخشی از مولدهای توسعه ای، موقعیت های گردشگری ملی، منطقه ای، بومی و محلی آثار تاریخی، فرهنگی و طبیعی هستند که باید مطالعه شده به معرفی آنها پرداخته شود.

خادمی افزود: ظرفیت ها و موقعیت های صنعت توریسم با پیوست مشوق ها به کتابچه ای تبدیل و خروجی این همایش باشد.

وی به اهمیت توسعه گردشگری داخلی اشاره و اظهار داشت: در کنار فراهم کردن زیرساخت های گردشگری فرصت زمانی را هم برای گردشگران داخلی از جمله کارکنان دولتی و شبه دولتی اگر بخواهیم فراهم کنیم باید سرشکن کردن ساعات کاری روز5 شنبه بر دیگر ساعات کاری روزهای هفته را در حالی که قانون خدمات دولتی در مرحله بازنگری و اصلاح است به دولت پیشنهاد داد.

مسئول ارشد اجرایی در کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در این همایش باید به دنبال راهکاری باشیم که حوزه تاریخ، تمدن اسلامی و طبیعی استان های قلب کشور به چه نحوی بهتر معرفی شوند و چطور آماده تر برای جلب و جذب سرمایه گذار و گردشگری خارجی شود؟

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه بحث های این همایش به برنامه ریزی و تلاش برای فراهم کردن زیرساخت های هوایی، ریلی، جاده ای و فعال کردن بخش خصوصی در ایجاد و احداث هتل ها، اقامتگاه ها، کمپینگ ها، مهمان سراها و توسعه مکان های گردشگری تاکید کرد.

خادمی، فراهم کردن شرایط اولیه از جمله فضا و سایت مناسب برای احداث زیرساخت های گردشگری، بروز کردن مشوق ها، سرعت بخشی به امور متقاضیان سرمایه گذار صنعت گردشگری، اعطای تسهیلات و کمک های فنی و اعتباری به سرمایه گذاران گردشگری را ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست.

وی به تبادل اطلاعات و ارائه موقعیت های گردشگری به لحاظ آب و هوایی منطقه، استعدادهای تاریخی، فرهنگی و مناظر طبیعی و از جمله اکوتوریسم در هر استان بر مبنای ذائقه گردشگران خارجی به متولیان بخش گردشگری و تورگردان های این استان ها تاکید کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: تعامل و ترکیب توانمندی های بخش خصوصی و دولتی عامل تحرک و پیشرفت کشور در همه عرصه ها از جمله توسعه و درآمدزایی در صنعت پاک گردشگری می شود.

بنابراین گزارش: در این همایش با حضور استاندار، فرصت ‌های سرمایه‌ گذاری گردشگری استان‌ های فارس، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، یزد و کهگیلویه و بویراحمد مورد بحث قرار گرفت.

مطالعه ظرفیت های گردشگری با توجه به زنجیره ارزش، تلاش برای جذب گردشگر با به کارگیری از مجموعه عوامل و بهره گیری از شرایط موجود به نحو مطلوب، تدوین برنامه آمایش سرزمینی برای گردشگری، برنامه محور بودن و با عقلانیت عمل کردن در این رابطه، نگاه جامع و مطالعه گر بودن در سیاست گذاری های صنعت گردشگری در دستور کار همایش قرار گرفت.

این گزارش می افزاید: تدوین و تهیه نقشه راه گردشگری، تهیه پروتکل گردشگری خارجی، ملی و بومی، تقویت نگاه مثبت به اهمیت حضور توریسم خارجی، تدوین سیاست کلی و مسجم بدون موازی کاری و پراکندگی در مدیریت گردشگری، الگو قرار دادن توریست سلامت و درمان برای دیگر بخش های گردشگری، ورود و فعال کردن تشکل ها و کانون های مختلف غیردولتی در خصوص توسعه گردشگری از دیگر موارد بحث و بررسی در این همایش است.

از دیگر دستور کار این همایش، مسئله تهیه و تدوین نقشه راه، اهداف و برنامه های چهار ساله گردشگری، محورهای زنجیره و خوشه ارزش قطب های مختلف گردشگری. تدوین، بازنگری، اصلاح و مطالعه مجدد سند و طرح جامع گردشگری این استان ها و رسیدن به یک سند جامع و کامل. تاسیس دانشکده گردشگری، اهمیت به تورهای ورودی، دایر کردن سایت مخصوص برای شناخت و معرفی بیشتر مناظر گردشگری است.

احیاء مشوق های گردشگری به لحاظ زیرساختی و نرم افزاری، تقویت آژانس های تورگردانی، برجسته کردن نقش راهنما در صنعت توریسم، اتصال گردشگری به بخش خصوصی یعنی اتاق صنعت، معدن، تجارت و بازرگانی، تاسیس دبیرخانه دائمی توسط پنج استان گردشگری قلب کشور، تقویت تورگردانی و تجهیز مقصد در برنامه جذب توریست و کار گردشگری از دیگر موارد و موضوعات این همایش است.

در این گزارش آمده است : ایجاد و معرفی اقامت گاه ها و مکان های سنتی ساده، محلی و بومی شهری و روستایی. مدیریت تعطیلات آخر هفته، فصول و مناسبت ها برای گردشگری خارجی و ملی. فرهنگ سازی و تقویت فرهنگ گردشگری، درآمد زایی کردن گردشگری، افزایش زمان اقامت گردشگر از دیگر موضوعات در این همایش است.

شایان ذکر است، همایش معرفی فرصت های گردشگری منطقه 4 کشور با مشارکت استانداری، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی و اداره کل گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان از امروز 31 اردیبهشت ماه آغاز به کار کرد و به مدت دو روز ادامه دارد و مسائل مختلف گردشگری این استان ها در پنل های تخصصی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

پایان پیام/
 

کد خبر 369715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha