کتابخانه های مساجدبستر رشد و توسعه مطالعه مفید را درجامعه فراهم می کند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: وجود کتابخانه های مساجد علاوه بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، اوقات فراغت علاقه مندان را غنی کرده و بستر رشد و توسعه مطالعه مفید را فراهم می کنند.

غلامرضا منتظری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان در خصوص اهمیت کتابخانه های کانون مساجد به خبرنگار شبستان گفت: با توجه به شکل گیری کانون های فرهنگی هنری در مساجد توجه به روحیه پژوهشگری و تحقیق و مطالعه یکی از اولویت ها محسوب می شود.


وی افزود: نوجوانان و جوانانی که مسجد را به عنوان کانون رشد فکری و معنوی خویش بر می گزینند محتاج ارتقای سطح دانش و بینش خود هستند و این مقصد از طریق مطالعه کتاب های سودمند و مفیید عملی خواهد شد.


منتظری تصریح کرد: بر این اساس ضرورت دارد کتابخانه های تخصصی متناسب با اهداف فرهنگی هنری مساجد در دسترس علاقه مندان قرار گیرد.


وی ادامه داد: وجود کتابخانه های مساجد علاوه بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، اوقات فراغت علاقه مندان را غنی کرده و بستر رشد و توسعه مطالعه مفید را فراهم می کند.


منتظری برای اقبال بیشتر مخاطبان به مسجد، پیشنهاد کرد: بر اساس یک نظرسنجی از مخاطبان فهرست کتاب های و مجلات مورد علاقه احصاء شود و بر مبنای فراوانی نظرسنجی منابع مورد نیاز در دسترس علاقه مندان قرار گیرد.


وی افزود: همچنین باید نسبت به برگزاری مسابقات کتابخوانی در مناسبت های مختلف مبادرت شود تا بدین صورت هم شوق مطالعه افزون شود و هم تراز دانایی ارتقا یابد.


منتظری ادامه داد: برای تقویت کتاب ها کمک آموزشی به ویژه برای نسل جوان اهتمام ویژه ای مبذول شود تا جوانان به آن فضا و محیط دلبستگی بیشتری پیدا کنند و بخش فروان تری از اوقات فراغت خود را در محیط علمی و معنوی مسجد سپری کنند.


پایان پیام/
 

کد خبر 36924

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha