به گزارش خبرگزاری شبستان، سومین هماندیشی تشکلهای شاخص مرکز توسعه فعالیتهای فرهنگی و دینی به مدت سه روز از 27 تا 29 اردیبهشت در مجموعه فرهنگی سرچشمه تهران برگزار شد. در این نمایشگاه بیش از 54 هیئت مذهبی و نهاد و موسسه دینی آخرین دستاوردها و فعالیتهای فرهنگی خود را در معرض دید عموم گذاشتند.
از میان این موسسات و نهاد های دینی سه کانون فرهنگی هنری فعال شامل کانونهای فرهنگی هنری شهدای سن سن کاشان، کانون فرهنگی هنری امام منتظر روستای کردر شهرستان میناب استان هرمزگان و نیز کانون فرهنگی هنری اهواز فعالیتهای چندین ساله خود را به نمایش گذاشتند.
بابایی، رابط کانون فرهنگی هنری سن سن کاشان در رابطه با دستاوردها و اقدامات این کانون که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است، گفت: کانون فرهنگی هنری سن سن کاشان سال 1368 فعالیت خود را آغاز کرده و در طول این سالها توانسته است بیش از 40 طرح و برنامه شاخص را در طول سال های گذشته انجام دهد.
وی طرح نشاط، فرهنگ پیامرسانی، گفتمان دینی، همایش جوانان، راهاندازی کتابخانه تخصصی امام حسن مجتبی (ع)، راهاندازی مهد شکوفهها، اجرای طرح قرآنی محلهمحور و مسابقات قرآنی را از جمله برنامه های این کانون نام برد.
وی انتشار فصلنامه گنبد سبز، مسابقه کلید بهشت، مسابقات فرهنگی و هنری و نیز طراحی برنامههای مختلف در رابطه با حجاب و عفاف را بخش دیگری از برنامههای ذکر کرد که توسط این کانون در سال های گذشته انجام شده است.
ابراهیم ذاکری، مدیر کانون امام منتظر روستای کردر شهرستان میناب هم به فعالیتهای این کانون فرهنگی هنری در سال های گذشته اشاره کرد و گفت: این کانون در 10 سال گذشته فعالیتهای گستردهای در بخش های مختل انجام داده است به همین دلیل سازمان تبلیغات اسلامی هیئت و کانون امام المنتظر را به عنوان یکی از تشکلهای شاخص کشوری برای این نمایشگاه دعوت کرد.
وی با اشاره به فعالیتهای این کانون گفت: مردم روستای کردر قبل از انقلاب فعالیتهای مذهبی بسیاری انجام میداد که فعالیتهای این روستا بعد از انقلاب گسترش یافت.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در روستای کردر شهرستان میناب نفوذ وهابیت بسیار است و برنامههای کلانی برای به انحراف کشاندن جوانان و نوجوانان دارند ولی فعالیتهای مذهبی و فرهنگی قابل توجهای در این روستا توسط هیئت و کانون فرهنگی هنری امام المنتظر صورت میگیرد که شرکت در نمایشگاه فرهنگی مذهبی استان و کسب رتبه اول از جمله این موفقیت های این کانون است.
وی طرح 90 در 90 جهاد فرهنگی، امامشناسی، برنامه های ورزشی، طرح محرم، برگزاری جشنواره آسمان هشتم در قالب 24 رشته که بیش از 40 کانون استان هرمزگان در برگزاری آن مشارکت دارند از جمله این برنامه ها است.
وی با اشاره به اینکه تلاش میشود سومین دوره جشنواره سرود روستایی هم امسال در این روستا برگزار شود، تصریح کرد: کانون امام المنتظر آمادگی دارد دبیرخانه دائمی جشنواره سرود روستایی را در این کانون تشکیل دهد.
حجتالاسلام مرشدیان، مدیر کانون فرهنگی هنری صالحین مسجد الغدیر اهواز هم که در این نمایشگاه دستاوردی از فعالیت های کانون صالحین را به نمایش گذاشته بود، درباره فعالیتهای کانون گفت: این کانون با انجام طرحها و فعالیتها در 3 حوزه تخصصی کودک و نوجوان، تربیتی و حلقههای معرفتی، نشریات و رسانههای مکتوب و نرمافزار مستندسازی فعالیت میکند.
وی گفت: هر سال در سومین هماندیشی تشکلهای شاخص مرکز توسعه فعالیتهای فرهنگی و دینی، نمایشگاهی از دستاوردهای مجموعههای مذهبی به نمایش گذاشته می شود و تبادل و همافزایی هم میان موسسات و مجموعه های دینی صورت می گیرد.
وی تهیه نشریه روضه، کتاب ولایت، کتاب مبارز بزرگ، پیام غدیر، 5 سردار استان خوزستان، تهیه مستند شیخ شریف را از فعالیتهای کانون صالحین در سال های گذشته نام برد.
پایان پیام/
نظر شما