به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین، حجت الاسلام مصطفی نوروزی بیان کرد: بیش از یک هزار و 300 مسجد در استان قزوین وجود دارد که رسیدگی به نیازهای همه این مساجد نیازمند هزینه و اعتبار با رقم بالایی است که اهمیت این موضوع را می رساند.
وی ادامه داد: با توجه به اعتبارات موجود مقاوم سازی 35 بقعه متبرکه را در دستور کار قرار دادهایم که این مهم در حال پیگیری است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین اضافه کرد: بیتردید فضای موجود برای زائران امامزاده ها و بقاع متبرکه کافی نبوده و باید در این حوزه افزایش را شاهد باشیم.
وی اعلام کرد: پیگیری مسایل عمرانی در صدر برنامه های اوقاف قزوین قرار دارد چراکه این موضوع دغدغه این سازمان برای تبدیل بقاع متبرکه به قطبهای فرهنگی است و با توجه به هجمه فرهنگی غربی ها باید از ظرفیت های عظیم بقاع متبرکه برای اشاعه فرهنگ دینی استفاده کنیم.
حجت الاسلام نوروزی یادآور شد: مساجد و بقاع متبرکه بهترین پایگاه های فرهنگ سازی دینی برای نوجوانان و جوانان است که باید برای گسترش این اماکن با برنامه ریزی و دغدغه مندی بیشتر حرکت کرد.
وی نیاز نسل امروز را فرهنگ ناب اهل بیت(ع) عنوان کرد و گفت: برای رسیدن به استانداردهای دینی باید تلاش کرده و کار را از اماکن دینی و مذهبی آغاز کرد.
حجت الاسلام نوروزی در خصوص بازسازی بقاع متبرکه تأکید کرد: متأسفانه تنها منبع مالی برای بازسازی و مقاوم سازی بقاع متبرکه و امامزاده ها همان نذورات مردمی است و باید در این زمینه مردم و مسئولان یاری رسان اوقاف باشند.
وی یادآور شد: در سال جاری فعالیت های عمرانی و مقاوم سازی و بازسازی بقاع متبرکه و امامزاده های استان قزوین مورد توجه قرار می گیرد که امیدواریم در این راستا اقدامات خوبی را داشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما