به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، امروز(28 اردیبهشت) در جلسه کارگروه توسعه فرهنگ عمومی و ارتقای آگاهی اجتماعی استان، جوانان از فرهنگ و روابط اجتماعی الگو برداری می کنند، گفت: انسانی که به دنبال تعییر می رود می تواند منشا تحول باشد.
وی افراد کمی هستند که بر ضرورت های جامعه تمرکز می کنند و خود عامل تحول می شوند، خاطر نشان کرد: هیتلر، گاندی، امام خمینی(ره) از جمله کسانی بودند که با تحولات و تغییراتی که به وجود آوردند، توانستند تاریخ ساز شود.
دکتر مقتدایی، فرهنگ را مرز بین بایدها و نبایدها دانست و با بیان اینکه ارزش های حاکم بر جامعه چه مثبت و چه منفی، مجموعه فرهنگ را می سازد، اضافه کرد: در خصوص فرهنگ باید به توافقاتی دست یابیم و در مورد دین و قانون از سلیقه ای عمل کردن پرهیز کنیم.
وی به طرح آموزش های همگانی در حوزه فرهنگ اشاره کرد و با بیان اینکه آموزش های مفید و مثبت حتی اگر هدفمند نباشد نیز تاثیر خود را بر جامعه می گذارد، افزود: آموزش هزینه ای است که دیگران از عمر و مال خود صرف کرده و به دست ما رسیده است بنابراین می توان گفت آموزش تجربه دیگران است.
وی با بیان اینکه وقتی که سلایق اساس تصمیم گیری قرار گیرند هر کسی در گوشه خوزستان و کشور کاری انجام می دهد و این نوعی تضارب آرا محسوب می شود، ادامه داد: در خوزستان یکپارچگی عمرانی و شهری وجود ندارد و با وجود آنکه مردم سال ها در کنار یکدیگر زیسته و فرهنگی نزدیک دارند اما تاکنون کارهایی صورت گرفته که در تعارض با هم بوده است.
استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه جامعه باید به سمتی پیش بروند که همه بر آن توافق دارند، عنوان کرد: یکی از مشکالات ما در زمینه مدیریت آن است که در جایگاه خود نمی دانیم به دنبال چه هستیم؛ یک مدیر باید در جایگاه اداری به صورت هدفمند عمل کند و در قالب یک رهبر اثرگذارتر باشد.
وی با بیان اینکه قبل از انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری، هیچ کس احساس مسئولیتی نسبت به فرهنگ و اقتصاد نداشت، تاکید کرد: پیش از این و در زمان دفاع مقدس فرهنگ جهادی در کشور ما تجربه شده بود اما متاسفانه از آن فاصله گرفتیم، از این رو مقام معظم رهبری بر این نکنه تاکید کردند.
پایان پیام/
نظر شما