حجت الاسلام و المسلمین ناصر صانعی، کارشناس امور مساجد استان یزد با اشاره به نقش موثر کتابخانه مساجد به خبرنگار شبستان گفت: بیش از 2 هزار و 700 مسجد در استان یزد است که حدود یک هزار مسجد فعال می باشد، اگر در امر کتابخانه های مساجد به موازی کاری بپردازیم شاید در چندین سال آینده نیز نتوانیم به کتابخانه های این مساجد برسیم و درحد 200، 300 مسجد توقف می شویم.
وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات، کانون های مساجد و سایر نهادها نباید در مسجدی که نهادی دیگر در آن کتابخانه دارد ورود کنند، افزود: باید سرمایه گذاری بیشتری در کتابخانه مساجد شود و مسابقات مختلف کتابخوانی همراه با جوایز ارزنده برای کتابخانه مساجد در نظر گرفت.
صانعی، عدم فرهنگ سازی در زمینه مطالعه را از دیگر آسیب ها در زمینه کتابخانه مساجد ذکر کرد و افزود: فرهنگ سازی در زمینه مطالعه کم است و در مقوله فرهنگ سازی کار زیادی انجام نشده و باید تبلیغات بیشتری صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه باید تمام عوامل مسجد در زمینه فرهنگ سازی وارد شوند، ادامه داد: اگر فرهنگ سازی مناسبی در زمینه مطالعه و کتابخوانی صورت بگیرد بچه های مسجدی نیز استقبال بیشتری از کتابخانه های مساجد خواهند داشت.
صانعی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه کتابخانه از گذشته های دور نیز در ساختار مسجد وجود داشته اند، گفت: نباید کتابخانه های مساجد به حال خود رها شود باید برای این کتابخانه ها کتابدار در نظر بگیریم.
وی همچنین خواستار آموزش بیشتر کتابداران، تشویق و ارتباط بیشتر با آنان برای تقویت بعد کتابخانه های مساجد شد.
کارشناس امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد با بیان اینکه نمی شود عملکرد کتابخانه های مساجد را ناموفق دانست، اظهاردشت: باید کتاب های به روز و مورد نیاز را به کتابخانه های مساجد اختصاص دهیم و کتاب های مورد علاقه جوانان و نوجوانان را در مخزن کتابخان های پررنگ تر کنیم.
پایان پیام/
کارشناس امور مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به برخی موازی کاری ها در مساجد، گفت: موازی کاری در مسجد زمینه ساز رکود کتابخوانی است.
کد خبر 36842
نظر شما