علی وطنی، معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان با بیان اینکه تاکنون 13 ستاد توسعه فناوری راهبردی تشکیل شده است، گفت: طی 7 سال گذشته بالغ بر هزار میلیارد تومان برای توسعه زیرساختهای مرکز علمی تحقیقاتی، تربیت نیروی متخصص بخصوص در سطوح تسهیلات تکمیلی هزینه شده است.
وی افزود:فراهمکردن تسهیلات قانونی برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان، توسعه شرکتهای دانشبنیان، تزریق اعتبارات از انعقاد تفاهم نامه میان معاونت علمی فناوری ریاستجمهوری با دستگاه های اجرایی از برنامه های این معاونت در سال 93 است.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان بر اساس قانون تا 15 سال از پرداخت مالیات، حقوق گمرکی و عوارض معاف هستند اظهار کرد: با این وجود یکی از معضلات شرکتهای دانشبنیان و یا محصولات این شرکتها بازار مصرف است، باید بازار مصرف تضمین شود.
وطنی ادامه داد: باید بسترهای لازم برای خرید محصولات که قابل رقابت با جهان است ایجاد شود که در این زمینه باید رسانهها فرهنگسازی کنند تا از تولید و خرید محصولات دانش بنیان حمایت شود.چراکه پایداری اقتصاد دانشبنیان مستلزم پایدارشدن شرکتهای دانشبنیان است.
وی از خط اعتباری یک میلیارد و 200 میلیون تومانی برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان در سال 93 خبر داد و گفت: خط اعتباری بالغ بر 600 میلیارد تومان توسط صندوق نوآوری و شکوفایی، تفاهمنامه 400 میلیاردی با بانک صنعت و معدن، همچنین تفاهمنامه 200 میلیاردی بین بانک کشاورزی و جهاد سازندگی منعقد شده است تا از شرکت های دانش بنیان حمایت شود.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری هلدینگ را یکی از برنامههای این معاونت دانست و گفت: باید چند شرکت دانشبنیان با یکدیگر یک هلدینگ تشکیل دهند تا از ظرفیت های همدیگر استفاده کنند و کمتر متضرر شوند.
پایان پیام/
نظر شما