به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری شبستان، احمد اکبری، رییس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در نشست خبری که ظهر امروز در این سازمان برگزار شد، گفت: یکی از اهداف سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران فعالیت در عرصه تولید ناخالص داخلی و ملی است.
وی افزود: سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران ضمن اجرای پروژه دانش فنی هم تولید میکند و مراکزی که دانش فنی را تولید میکنند مورد ارزیابی قرار میدهد و به کل کشور معرفی میکند.
احمدی با اشاره به فعالیتهای سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران اظهار کرد: توسعه فعالیتهای علمی، آموزشی، پژوهشی در قالب تأسیس آزمایشگاه هیدروژن، نانو فناوری، لایه نازک، راهاندازی منطقه نمکزدایی و محیط زیست برخی از فعالیتهای این سازمان است.
به گفته وی، ظرف 2 سال گذشته 14 مجله علمی- پژوهشی در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران منتشر شده است که 9 تا از این مجلات بینالمللی هستند.
برگزاری نشست بینالمللی کامست در 29 اردیبهشت
وی از برگزاری نشست بینالمللی کامست در اردیبهشت خبر داد و گفت: نشست بینالمللی کامست روی بحث علوم و فناوری در منطقه جنوب متمرکز میشود.
وی افزود: تعداد 35 تا 40 کشور عضو کامست هستند.
احمدی اظهار کرد: کامست به معنی کمیسیون علم و فناوری در منطقه جنوب کشورهای حوزه جنوب را دربر میگیرد.
رییس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران تصریح کرد: طی این نشست توانمندیهای کشورهای منطقه جنوب ارزیابی میشود و دستاوردها را به اشتراک میگذارد و به تولید دانش فنی یکدیگر کمک میکند.
راهاندازی اولین مرکز علمی فناوری حلال در ایران
وی از راهاندازی اولین مرکز حلال در کشور توسط این سازمان خبر داد و گفت: هر محصولی که در دنیا تولید میشود باید برآیند استانداردسازی را طی کند و دارای مهر حلال باشد.
وی افزود: اکنون متولی مرکز علمی فناوری حلال سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران است، اگر مهر این سازمان بر روی محصولات زده شود مصرفکننده از حلالبودن محصولات خیالاش آسوده میشود.
پذیرش دانشجوی دکترای پژوهشمحور در سازمان پژوهشهای علمی
رییس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران گفت: این سازمان دکتری و کارشناسی ارشد پژوهشمحور را پذیرش میکند تا به عنوان پژوهشگر تربیت شوند و از توانمندی آنان در همه عرصهها استفاده شود.
وی با بیان اینکه آییننامه ارزشگذاری فناوری تدوین شده است، اظهار کرد: گواهینامه ملی ارزش فناوری به عنوان طرح ملی در سازمان ارایه میشود.
وی افزود: تجاریسازی خدمات و تجهیزات دانشبنیان سازمان در قالب دفترچه خدمات دانشبنیان و آغاز واگذاری و فروش دانش فنی دو طرح از طرحهای این سازمان به بخش خصوصی از دیگر اقدامات این سازمان بوده است.
به گفته وی، سند کارآفرینی تدوین شده است تا شدت نقش کارآفرین در کشور را نشان دهد.
پایان پیام/
نظر شما