دکتر عباس رهی، استاندار سمنان با بیان اینکه کنار مساجد باید مرکزی باشد تا جوانان بتوانند فعالیتهای مورد علاقه خود را دنبال کنند و در مسجد هم حضور داشته باشند، به خبرنگار شبستان گفت: کتابخانه های مساجد مرکز تقویت بنیه علمی جوانان و آشنایی با مفاهیم و اصول اسلامی است.
وی تصریح کرد: این عقیده نادرستی است که درس و تحصیل جایی در مساجد ندارد بلکه باید با تزریق کتاب های درسی به کتابخانههای مساجد این تفکر غلط را اصلاح کنیم.
استاندار سمنان با بیان اینکه جوانان مسجدی ما باید بتوانند در آینده با تحصیلات و خلاقیتی که کسب کردهاند با دو بال تزکیه و تعلیم به سوی کمال پیش بروند، تصریح کرد: بهتر از مسجد نمیتوان مکانی برای تعلیم و تربیت انسانها یافت و تربیت انسانها باید بر اساس خواستههای معبود و خالق وی انجام شود.
وی اضافه کرد: در مساجد باید به حداقلها رضایت بدهیم و به طور مثال اگر فردی علم و دانش دارد، آن را در مساجد به دیگران نیز آموزش دهد.
استاندار سمنان ادامه داد: ریشه انقلاب در مسجد است و اسلام بدون مسجد معنا و مفهومی ندارد.
وی با بیان اینکه باید احساس تعلق به مسجد را در مردم ایجاد کنیم و همه باید در این مورد مشارکت داشته باشند، گفت: مسجد تنها نباید محل حضور افراد فرهیخته، نخبه و تحصیل کرده و یا تنها جوانان و نوجوانان باشد بلکه ما موظف هستیم کودکانمان را از سنین دبستانی و پیشدبستانی با مساجد آشنا کنیم.
به گفته استاندار سمنان، آشنا شدن با هویت واقعی اسلام در بطن مساجد کمک میکند تا اندیشههای فرزندان ما به درستی شکل گیرد و در سنین بالا گرفتار دام فتنههای مختلف نشوند.
پایان پیام/.
نظر شما