به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام علی ذوعلم،دبیر ستاد همکاریهای وزارت آموزش و پرورش و حوزههای علمیه، امروز (18 اریبهشت) در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری پنجمین دوره این همایش اظهار کرد: پنجمین همایش سالانه همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه با عنوان نظریه اسلامی علم و دین در سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار می شود.
وی با اشاره به آغاز فعالیت های ستاد همکاریهای وزارت آموزش و پرورش و حوزههای علمیه از سال 85، افزود: این همایش نیز از سال 86 و به شکل سالانه برگزار شده که از سومین دوره برگزاری تلاش شده تا مباحث علمی در آن گنجانده شود و در همین راستا همایش در چهارم موضوع سلامت معنوی و تعمیق تربیت اسلامی محور بحث های محققان قرار گرفت.
دبیر همایش سالانه همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه گفت: در این دوره از همایش که 22 اردیبهشت ماه برگزار می شود و محور علمی آن نیز نظریه اسلامی علم و دین است که بررسی میزان رویکرد دینی به علم در مراکز آموزشی یکی از اهداف آن است.
وی تصریح کرد: باید علم دانشگاه ها و آموزش و پرورش اسلامی شود تا تحول مورد انتظار در ساختارهای آموزشی کشور و با تاکید بر مبانی اسلامی رخ دهد و برگزاری سالانه این همایش در راستای همین انتظارات است.
حجت الاسلام ذوعلم با اشاره به برگزاری میزگرد علمی دو ساعته در این همایش ادامه داد: این همایش از بعد علمی به نوعی یک پیش همایش برای همایش همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه در سال 91 است و انتظار داریم تا در میزگردهای علمی و تخصصی این دوره محورهای اصلی همایش آینده مشخص شود.
وی در ادامه با اشاره به برخی نقاط ممتاز این دوره از همایش نسبت به دوره های گذشته گفت: پنجمین دوره همایش سالانه همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، اولین همایشی است که بعد از رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص سرمایه گذاری حوزه های علمیه در امر تعلیم و تربیت برگزار می شود.
وی افزود: در این همایش تفاهم نامه جدیدی بین وزیر آموزش و پرورش و مدیر حوزه های علمیه منعقد می شود که پیامدها و دستاوردهای چشمگیری در راستای فعالیت های ستاد دربر خواهد داشت.
مشاور وزیر آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: آیت الله مقتدایی و دکتر حاجی بابایی به نوان سخنران صلی این همایش هستند و همچنین در ادامه دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه به ارائه گزارشی از فعالیت های ستاد می پردازد و بخش علمی همایش نیز به صورت میزگرد علمی و با حضور شش نفر از اندیشمندان دانشگاه ها حوزه های علمیه برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما