مدارس خیرساز به صورت هیئت امنایی اداره شود

خبرگزاری شبستان: دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: مدارسی که توسط خیران مدرسه ساز احداث شده باید به صورت هیئت امنایی اداره شود تا خیران بتوانند در سیاست گذاری‌های این مدارس نقش داشته و برنامه ریزی کنند.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری شبستان از انزلی، مهدی نوید ادهم، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش امروز(22 اردیبهشت) در شانزدهمین مراسم تجلیل از خیران مدرسه ساز گیلان که در دهکده ساحلی بندر انزلی برگزار شد، تربیت را از آثار فرهنگی آموزش دانست و گفت: نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی یک استراتژی روشن برای پیشرفت و توسعه کشور است.


وی با اشاره به مقوله اقتصاد در این نامگذاری و بیان اینکه باید اقتصاد مقاومتی در جامعه جریان یابد، افزود: اقتصاد مقاومتی در عرصه آموزش و پرورش در شکل خیرین مدرسه ساز تجلی می‌یابد.


نوید ادهم ادامه داد: اقتصاد مقاومتی به معنای مسارکت مردمی است و باید تدابیری اتخاذ کنیم تا مردم بیش از گذشته در عرصه آموزش و پرورش حضور داشته باشند.

 

خیران مدرسه ساز باید در تعلیم و تربیت نقش داشته باشند
وی حرکت خیران مدرسه ساز در گیلان را یک سیر تکاملی دانست و اذعان کرد: هنوز گیلان در زمینه خیران مدرسه ساز در جایگاه واقعی خود قرار نگرفته و انتظار ما از این استان بیشتر است وباید جایگاه استان ارتقاء یابد.


نوید ادهم با تاکید بر اینکه خیران باید در تعلیم و تربیت نقش داشته باشند، اظهار کرد: مدارسی که توسط خیران مدرسه ساز احداث شده باید به صورت هیئت امنایی اداره شود تا خیران بتوانند باحضور در این مدارس، در سیاست گذاری‌ها نقش داشته و برنامه ریزی کنند.

 

وی اضافه کرد: خیران مدرسه ساز انسان‌هایی بزرگ و صاحب فکر و اندیشه هستند و ما در آموزش و پرورش نیازمند این فکر و اندیشه هستیم.

 

فردگرایی؛ مشکل آموزش‎های جدید
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه مشکل ما در آموزش‌های جدید، الگوهای برگرفته از آموزش مدرنیسم است، اذعان کرد:این الگوها متاثر از تفکرات مدرنیسم است که متکی بر فردگرایی است و با مبانی دینی ما همخوانی ندارد.


وی با تصریح اینکه باید دیگر دوستی را در دستور کار خود قرار دهیم، افزود: انسان هرچقدر با دیگران در ارتباط باشد به همان اندازی موجودی قوی خواهد بود و انسان‌های بزرگ انسان‌هایی هستند که با جامعه خود در ارتباط بوده و تفکر و اندیشه بزرگ دارند.


نوید ادهم با اشاره به مقوله فرهنگ در نامگذاری امسال و تجلی آن در آموزش و پرورش گفت: این مبحث در آموزش و پرورش به مقوله مدرسه سازی بر می‌گردد چراکه برای ساختن جامعه‌ایی آیده‌ال ابتدا باید فرزندان این مرز و بوم را بسازیم و تفکر بزرگ اندیشی، انسان دوستی و دیگر دوستی را در مدرسه ترویج دهیم.


وی تصریح کرد: ما به شما خیران که باورهای بلند و علایق لطیفتان را به مدارس آورده‎اید، در آموزش و پرورش نیازمندیم تا دانش‌آموزان در تواضع و انسانیت شما را الگو قرار دهند.


وی اضافه کرد: دانش آموزان برای رسیدن به مدارج عالی علم و اندیشه همراه با مهارت‌های زندگی نیازمند این هستند تا از وجود انسان‌های بزرگ در مدارس بهره برده آنها را دیده وبه گفتگو نشینند چون باید با انسان‌های بزرگ در ارتباط باشند تا خود نیز بزرگ شوند.

 

پایان پیام/

کد خبر 367255

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha