سید صفر قائمی، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با اشاره به اینکه هدایت اقتصاد باید توسط مردم انجام شود، ابرازکرد: اقتصاد مقاومتی، شناسایی حوزه های فشار در اقتصاد و تلاش برای کنترل و بی اثر کردن آنها و در شرایط آرمانی تبدیل این فشارها به فرصت است.
قائمی با بیان اینکه گسترش کارگاه های تولیدی کوچک و زودبازده اولویت بسیج سازندگی است، تصریح کرد: ماموریت عمده بسیج سازندگی با ایجاد کارگاه های زودبازده و مردمی کردن اقتصاد در سال گذشته دنبال شد که در این راستا قرارگاه جهاد اقتصادی در راستای اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی با محوریت کمک به امنیت غذایی راه اندازی شد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا ادامه داد: نخبگان اقتصاد مقاومتی و فرمانده سپاه و بسیج سازندگی در این قرارگاه عضو هستند که رصد فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی از رسالت های اصلی این قرارگاه است.
قائمی با اشاره به اینکه امسال پرداخت 40 میلیارد تومان تسهیلات پیش بینی شده است، ابراز داشت: سال گذشته یک و نیم میلیارد تومان در قالب های قرض الحسنه و 12 میلیاردتومان در قالب عقود، تسهیلاتی برای بخش اقتصاد مقاومتی واگذار شد.
وی همچنین با اشاره به برنامه های سال جاری بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: پروژه های محرومیت زدایی با قوت تمام دنبال می شود، در اقتصاد مقاومتی، تسهیلات زیادی ارائه شده و در اردوهای جهادی و طرح هجرت نیز اردوهای تمامی اقشار در راستای شعار سال اجرا می شود.
قائمی همچنین اظهارکرد: اردوهای جهادی ویژه حلقه صالحین برگزار می شود تا مشکلات محله و منطقه را رصد کنند که یکی از موثرترین اردوهای جهادی است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا گفت: اردوهای جهادی در سال گذشته بیشتر در مناطق زلزله زده صورت گرفت که در سال جاری اردوهای جهادی هر شهرستان در خود شهرستان صورت می گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: نحوه استفاده از اوقات فراغت نسل جوان یکی از مهم ترین مشکلات کشور است که اردوهای جهادی، بهترین کانال برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان است.
پایان پیام/
نظر شما