به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمد دلبری امروز (18 اردیبهشت) در دبیرخانه همایش ملی اقتصاد مقاومتی از منظر دین که در سالن شهرداری قم برگزار شد گفت: اولین نشست را در قم برگزار میشود که یک نهاد مردمی است و مجموعه شهری به عنوان یک نهاد گفتمان ساز میتواند این نقش را داشته باشد.
وی با اشاره به نقش مدیریت شهری در اقتصاد مقاومتی گفت: اینکه اقتصاد مقاومتی تلاش برای خوداتکایی دارد، امر مهمی است که باید ما هم بتوانیم در مجموعه کارهایی که در مسئولت ماست آنها را بومی سازی کنیم.
شهردار قم با اشاره به ویژگیهای اقتصاد مقاومتی گفت: درونزا و مبتنی بر توان بومی است که تاکید مقام معظم رهبری نیز بر اتکا به ظرفیتهای بومی است.
وی گفت: اقتصاد مقاومتی باید هم اسلامی باشد و هم رساندن اقتصاد به افق 1404 که باید تلاش کنید به این زمینه برسیم.
دلبری گفت: مجموعه اقتصاد مقاومتی نگاهی نو است که در کشور ما هم به گفتمان قالب مردم شده و با این گفتمان سازی در آینده تحقق این موضوع را با مدیریت جهادی شاهد باشیم که مباحث اجرایی را هر نهادی وظیفه دارد انجام دهد.
شهردار قم گفت: مدیریت شهری و اقتصاد مقاومتی یک عرصهای است که از آنجایی که تمام زندگی مردم با مدیریت شهری ارتباط دارد، این اقتصاد میتواند نقش اساسی در این زمینه داشته باشد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری قم در راستای اقتصاد مقاومتی بیان داشت: نخستین کاری که انجام دادیم چابک سازی است و از سوی دیگر با مهندسی فرایندها کارهای موازی را حذف کرده ایم و به درآمدهای پایدار روی آوردهایم.
دلبری عنوان داشت: یکی دیگر از کارهای ما توجه به سرمایه گذاری داخلی و خارجی است که مد نظر است و تحقق اصل 44 قانون اساسی را در این زمینه داریم و میکوشیم با برون سپاری، کارها را به افراد توانمند خارج از مجموعه داده شود.
وی با بیان اینکه مدیریت شهری در اصلاح الگوی مصرف تلاشهای جدی انجام داده است بیان داشت: اصلاح الگوی مصرف امر ضروری است و شهرداری در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده که یک نمونه از آن تجمیع تمام سازمانها در یک ساختمان است.
شهردار قم با اشاره به تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: برای تحقق اقتصاد مقاومتی با رویکرد مدیریت جهادی به چهار سرمایه، معنوی، سرمایه روانشناختی، سرمایه اجتماعی و سرمایه انسانی نیاز داریم.
پایان پیام/
نظر شما