به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز، جشن اردیبهشت تئاتر تبریز، شب گذشته(17 اردیبهشت) با حضور حسین طاهری، مدیرکل هنرهای نمایشی کشور، علی اکبر صفی پور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی، برخی از اعضای شورای شهر، رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز و بازیگران تئاتر و سینما و تلویزیون در سالن تئاتر شهر تبریز برگزار شد.
استقبال اهالی تئاتر و بازیگران و کارگردانان جوان تئاتر آذربایجان شرقی از اردیبهشت تئاتر تبریز به قدری بود که سالن تئاتر مملو از جمعیت بود و بسیاری از حضار، به صورت ایستاده تا پایان، برنامه را دنبال کردند.
ساعاتی قبل از آغاز رسمی برنامه، بسیاری از نوجوانان و جوانان و اهالی تئاتر، در محل مراسم حاضر شده بودند. برخی از چهره ها و بازیگران تئاتر و سینما و تلویزیون در بین جمعیت دیده می شد، از جمله آتش تقی پور، بابک نهرین و ... که بازار عکس یادگاری و امضا نیز گرم بود.
مراسم با تلاوت آیات قرآن و پخش سرود ملی به طور رسمی آغاز شد و رامین راستی، مدیر تئاتر شهر تبریز و رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان آذربایجان شرقی که خود از مجریان صدا و سیماست،به روی سن آمد و برنامه را آغاز کرد.
علی اکبر صفی پور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی اولین سخنران این مراسم بود که به علت گرمی هوا و فشردگی سالن، تنها دقایقی صحبت و از رونق هنر نمایش در تبریز حمایت کرد.
اجرای موسیقی آذری از دیگر بخش های این مراسم بود که سه هنرمند جوان تبریز به اجرای برنامه پرداختند. در ادامه برنامه نیز مسعود امیرسپهر از خوانندگان آذربایجان شرقی، دو قطعه فارسی و ترکی را در وصف وطن اجرا کرد که مورد تشویق بسیار حضار قرار گرفت.
سپس رحیم شهرتی فر، فرماندار تبریز که از استقبال اهالی تئاتر از اردیبهشت تئاتر ایران سرشوق آمده بود، خوشحالی خود را از رونق مجدد تئاتر آذربایجان ابراز کرد. در ادامه این برنامه، سه تن از هنرمندان جوان تئاتر تبریز، در قالب اجرای «مجسمه تئاتر» حماسه های ستارخان و باقرخان را به روی صحنه بردند.
تجلیل از فعالان هنر تئاتر
اما بخش پایانی این مراسم، تجلیل از برخی از فعالان هنر تئاتر بود، در این بخش، تندیس و لوح تقدیر به منصور حمیدی، جمال سامی نژاد، بیتا آزادی، یعقوب صدیق جمالی، رامین ریاضی، حسن عظیمی از میانه، مهدی صالحیان از مرند، علیرضا قاسمی از بناب، فریدون ولایی از مراغه، محمد یوسفی زاده از مرند، سید عباس خلیفه لو از اهر، نیک مرام از عجب شیر، سعیده حامد،غلامرضا رضازاده، امیر حجازی، علی فروغی، سیروس مصطفی، حامد رسولی، ایران زاد، کامران قربانی، علی برنون، سیامک افسایی، شهرام خضرایی و حامد منافی، بهرام ثقفی، صمد هاشمی، محمدرضا قنبری، عباس قادری و خانواده مرحوم فرج زاده اهدا شد.
همچنین در این مراسم از سعید محدث نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز، علوی مدیر عامل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، اکرم حضرتی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تبریز و ایوب حسنی کارشناس تئاتر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به پاس حمایت از هنر تئاتر قدردانی شد.
حال اهالی تئاتر خوب نیست
برخی از فعالان هنر تئاتر در صحبت های کوتاه خود در بخش تجلیل، با اشاره به دغدغه های اهالی هنر خواستار رسیدگی به مشکلات و کمبودهای این هنر در منطقه آذربایجان شدند. یعقوب صدیق جمال کارگردان نمایش فتح خون که به علت اجرای تئاتر در ترکیه پیامی را به این مراسم ارسال کرده بود که حال همه ما خوب نیست، ایجا تئاتر و صحنه و اجرا هست اما ایران و تبریز نیست...
همچنین رامین ریاضی از دیگر کارگردانان تئاتر گفت: دلمان برای دوستان قدیم تئاتر تنگ شده است چه آنها که از ما حمایت می کردند و چه آنها که به ظاهر به ما لبخند می زدند و از پشت نیشخند...
مهدی صالحیان از بازیگران تئاتر مرند نیز عنوان کرد: پدر ما در عرصه تئاتر درآمد و ما پدردرآمده تئاتر هستیم...
امیر حجازی که خود را از اصلاح طلبان تئاتر می دانست، خطاب به مسئولان تصریح کرد: نگذارید، امید در دل بچه های تئاتر بمیرد.
بسیاری از شرکت کنندگان در اردیبهشت تئاتر تبریز، از اینکه پس از هشت سال سکوت در تئاتر شهر تبریز، شاهد حضور هنرمندان در این سالن بودند، خوشحال بودند و برخی اشک شوق می ریختند. حتی برخی از مسئولان شهر نیز از احیای فعالیت های نمایشی در تبریز ابراز رضایت می کردند.
انرژی منتقل شده به هنرمندان از احیای تئاتر شهر تبریز به قدری بود که تمامی شرکت کنندگان در بخش تجلیل از فعالان عرصه تئاتر، به صورت ایستاده، آنها را به شدت تشویق می کردند.
پایان پیام/
نظر شما