علی اکبر محمدی، مسئول واحد انفورماتیک اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: این نمایشگاه با حضور بیش از یکصد تولیدکننده معتبر نرمافزاری کشور از ( 3 تا 9 خرداد) در محل نمایشگاههای بینالمللی شهرکرد برگزار میشود.
وی حمایت از تولیدات ملی در راستای رشد و توسعه فرهنگ دینی را مهم ترین هدف از برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: ایجاد بستر مناسب در راستای حمایت از تولیدات منطبق با فرهنگ بومی، ملی و اسلامی در حوزه رسانههای دیجیتال از دیگر اهداف مهم برگزاری این نمایشگاه است.
محمدی تصریح کرد: این نمایشگاه در دو بخش اصلی و جانبی برگزار میشود و نرمافزارهای رسانهای، بازیهای رایانهای، نرمافزار تلفن همراه، پایگاههای اینترنتی و وبلاگ ها، هنرهای دیجتیال و پژوهش، فن آوری و نوآوری در رسانههای دیجتیال از جمله عناوین بخش اصلی این جشنواره است.
وی از برگزاری کارگاه آموزشی در بخش جانبی این نمایشگاه خبر داد و گفت: برگزاری کارگاه آموزشی خانواده و رسانههای دیجتیال، رسانه دیجیتال در آینه هنر، مراکز و مؤسسات ارائهدهنده خدمات رسانههای دیجیتال، استانها و سازمانها، شهر دیجتیال، برپایی کافینت، بخش ویژه کودکان و نوجوانان از دیگر بخشهای جنبی این نمایشگاه است.
محمدی به نقش مهم فناوری و اطلاعات در زندگی انسان ها اشاره کرد و اظهار داشت: با تحول نظم اجتماعی به جامعهای که آن را به طور کلی جامعه اطلاعاتی میخوانیم، دانش و اطلاعات نقش محوری و فزاینده در جنبههای مختلف زندگی انسان ها بر عهده دارند.
وی بر ضرورت تجهیز استان به مراکز و مجتمعهای فرهنگی دیجیتالی تأکید کرد و افزود: با توجه به تهاجم فرهنگی دشمن و تهدیدی که از سوی آن جوانان و نوجوانان کشور و استان را متوجه میشود لازم است خود را به ابزارها و محصولات فرهنگی دینی تجهیز و به مقابله با آن بپردازیم.
مسئول واحد انفورماتیک اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص توجه به فن آوری اطلاعات و تکنولوژی روز در کشور، خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری در تدوین سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه، توجه ویژهای به بخش فرهنگ داشته اند.
پایان پیام/
نظر شما