اصفهان آلوده ترین استان کشور/رودخانه زاینده رود شریان حیاتی شهر است

خبرگزاری شبستان: استانداراصفهان، در دیدار اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه زاینده رود شریان حیاتی شهر است، گفت: اصفهان آلوده ترین استان کشور است و باید در این خصوص اقدامات اساسی صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری اصفهان، رسول زرگرپور، استاندار اصفهان، در دیدار اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان ویژگی های شهر اصفهان گفت: اصفهان پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی است و تمدن شیعه در این استان شکل گرفته است.

 

وی در ادامه افزود: مردم این استان مردمانی ولایتمدار و سخت کوش هستند و اصفهان با داشتن آمارهای بالا در عرصه های فرهنگی، علمی، صنعتی، هواپیماسازی، صنایع نظامی وکشاورزی سهم قابل توجهی از تولید ناخالص ملی را به خود اختصاص داده است.

 

زرگرپور، با بیان اینکه اصفهان از لحاظ گردشگری و توریست پتانسیل های بالایی دارد، تصریح کرد: آمار ورود گردشگران خارجی به این استان دریک ماه گذشته در مقایسه با قبل40 درصد رشد داشته و 50 هیات از مقامات کشورهای خارجی در 7 ماه گذشته به اصفهان سفر کرده اند.

 

وی موضوع آلودگی هوا و خشکسالی را ازمعضلات بزرگ استان برشمرد و افزود: اصفهان آلوده ترین استان کشور است و باید در این خصوص اقدامات اساسی صورت گیرد.

 

استاندار اصفهان، با بیان اینکه رودخانه زاینده رود شریان حیاتی شهر است، افزود: این رودخانه روح و روان مردم اصفهان است و در سال های اخیر با خشک شدن رودخانه این مشکلات افزایش یافته است.

 

وی با بیان اینکه در آبان ماه سال جاری،رودخانه زاینده رود دوباره جریان خواهد یافت، تصریح کرد: ما تمام تلاش، آرزو و امیدمان این است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن رودخانه زاینده رود را که تبدیل به رودخانه فصلی شده به رودخانه دائمی بازگردانیم و باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که این مسئله یک شبه رخ نداده و یک شبه هم حل نمی‌شود.

 

وی افزود: آنچه که تا کنون برنامه ریزی شده است با توجه به جلسه 19 فروردین با حضور وزیر نیرو، تمام تلاش این است که آب کشت پائیزی را در اختیار کشاورزان قرار گیرد و تا کنون هم در همین مسیر در حرکت هستیم.

 

زرگرپور با بیان اینکه دغدغه‌ها و مسائلی در زمینه آب شرب وجود دارد، اظهار داشت: تا به امروز برنامه‌ریزی‌های برای جریان دوباره آب زاینده رود به خوبی پیش رفته است البته وضعیت سد نسبت به وضعیت نرمال خود خیلی فاصله دارد اما نسبت به سال قبل وضعیت بهتری دارد و امید داریم که برای کشت پائیزه رودخانه را جاری داشته باشیم.

 

استاندار اصفهان با اشاره به حضور فعال خیرین در استان گفت: 500 خیریه در استان اصفهان د ر5 سال گذشته به اندازه 20 سال بودجه دولتی در استان هزینه کرده اند.

 

استاندار اصفهان با بیان اینکه تضادهای سیاسی در دو دهه اخیر باعث عقب افتادگی اصفهان شده است، خاطر نشان کرد: بین مدیریت استان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی تفاهم و تعامل خوبی برقرار است و در حال حاضر آرامش خوبی در استان وجود دارد.

 

علیرضا محجوب، رئیس فراکسیون کارگری مجلس نیز در این دیدار با بیان اینکه اصفهان یکی از کانون های اصیل ایران است، افزود: مشاهیر قبل و بعد از اسلام در این خطه به خوبی در تاریخ شناخته شده هستند .

 

وی با بیان ظرفیت های اقتصادی استان اصفهان گفت: این استان همیشه جذاب بوده است و قطعا انتظارات از اصفهان متفاوت است.

 

محجوب اظهار داشت: اصفهان تنها شهر رودخانه‌ای است که مهندسی آن بر اساس رودخانه بنا شده است و امیدوارم مدیریت استان در این مقطع سیاسی، هنر مهندسی ماندگاری را از خود به جای بگذارند.

 

محجوب در ادامه افزود: اصفهان می تواند الگویی خوبی برای حل معضلات اجتماعی باشد و امیدواریم در این عرصه تحولات اجتماعی خوبی صورت گیرد.

 

وی در ادامه حمایت نهادها و موسسات که در مسائل اجتماعی فعال هستند و همچنین تشویق و پیدا کردن راهکار برای پرقدرت شدن این موسسات را یکی از اهداف سفر خود به اصفهان عنوان کرد.

 

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بر اساس قانون وزارت بهداشت موظف است که سرانه درمان کارگران را بپردازد، گفت: اگر سرانه درمان پرداخت شود، 40 درصد از مشکلات کارگران در حوزه درمان برطرف می‌شود.

 

وی پیرامون حل مشکلات آبی حوضه زاینده‌رود و تامین آب کشاورزی بیان کرد: ما نسبت به همه آب‌های کشور از جمله وضعیت رودخانه زاینده‌رود اصفهان، دریاچه ارومیه، دریاچه بختگان فارس و هامون سیستان ، حساس هستیم و آب شرب و کشاورزی به دلیل کثرت جمعیت در اولویت قرار گرفته و نزولات آسمانی نیز ما را مورد کم‌لطفی قرار داده و امید داریم خداوند درهای لطف خود را بر ما بگشاید.

 

رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اصفهان جز پرداخت کنندگان بزرگ مالیات در کشور است و در ازای آن سهم کمی به استان برمی‌گردد.

 

وی با بیان اینکه هزینه کردن سهم بزرگی از درآمدهای استان ها در خود استان ، حدود 2 سال است در مجلس مطرح می شود، افزود: در گام نخست باید برای اقدامات ملی و مرکزی این طرح جایگزین‌های جدیدی پیش بینی شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 365289

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha