مشکلات جوانان را فراتر از دادن آمار، برگزاری همایش و کنفرانس ببینیم

خبرگزاری شبستان:عضو شورای راهبردی جوانان با بیان اینکه ما باید برای حل مشکلات جوانان عزم ملی ایجاد کنیم گفت:مشکلات جوانان را باید فراتر از دادن آمار ، برگزاری همایش و کنفرانس ببینیم .

به گزارش خبرنگار شبستان، صالحی امیری، عضو شورای راهبردی جوانان در نخستین جلسه شورای راهبردی جوانان که در سالن جلسات وزارت ورزش برگزار شد، گفت: حداقل انتظار جامعه از دولت تدبیر و امید این است که حرف روشن و برنامه مشخصی برای حوزه جوانان و زنان داشته باشد.این قابل پذیرش نیست که دولت برای جمعیت میلیونی که دولت را حمایت کردند، برنامه و هدف روشنی نداشته باشد.
  

وی با بیان اینکه ما هنوز به دنبال حل مسئله در حوزه جوانان هستیم که این امر ناشی از این است که مسئله‌شناسی ما درست نیست،اظهار کرد: این در حالی است که به تعداد نخبگان کشور در این زمینه تفاوت نظر وجود دارد که این میزان تفاوت حاکی از آن است که ما مسئله شناسی کاملی در حوزه جوانان نداشته ایم.
 

وی با بیان اینکه مسئله‌شناسی، روزشناسی، آسیب‌شناسی، ماهیت‌شناسی، پیامدشناسی و آینده‌شناسی در حل مشکلات حوزه جوانان و جامعه بسیار مهم است، گفت: ما مهم‌ترین مسئله را در 4 دهه گذشته و 4 دهه آینده خواهیم داشت.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما این است که یک اراده ملی برای ورود به حل مسئله حوزه جوانان وجود ندارد، تصریح کرد: به هر میزانی که مسئله بزرگ باشد راحت‌ترین راه پاک‌کردن صورت‌مسئله می‌باشد. ما باید برای حل مشکلات جوانان عزم ملی ایجاد کنیم و مشکلات جوانان را باید فراتر از دادن آمار و برگزاری همایش و کنفرانس ببینیم در واقع کشور ما به دنبال این است که رویکرد کمی‌گرایانه را تقویت کند.
 

 وی با بیان اینکه روند آسیب‌های جامعه در سه دهه گذشته روند تصاعدی داشته است، خاطرنشان کرد:  ما نیازمند بررسی مشکلات جوانان در سطح کلان، تحلیلی ، اختاری و مدیریت هستیم. ابتدا باید مسئله اساسی جامعه را تبیین کرد. مگر می شود در بررسی مشکلات جوانان، زنان، فقر، اقتصاد، مسائل فرهنگی، آسیب های اجتماعی و بحران های هویتی را نادیده گرفت؟

  

وی با اشاره به لزوم تدوین برنامه راهبردی و کاربردی میان‌مدت و بلندمدت در حوزه جوانان افزود: چون جامعه ما یک جامعه نزدیک‌بین است به همین دلیل همه افراد اصرار دارند که برنامه ها در حوزه علوم انسانی باید در طول یک سال به نتیجه برسد در حالی که این تفکر اشتباهی است. یک سال برای برنامه های آماری صحیح است نه برنامه های اجتماعی فرهنگی.

 

وی با اشاره به اهمیت حوزه مدیریتی در حل مشکلات تصریح کرد: ما باید برای همه حوزه‌ها تربیت تخصصی کادر داشته باشیم ولی برای حوزه جوانان چنین کادری وجود ندارد.

 

 امیری با اشاره به وام ازدواج  جوانان افزود: باید دید که آیا دادن وام مشکلی از جوانان را حل می کند یا نه. آیا آسیب های اجتماعی کاهش پیدا می کند یا نه؟! ما دچار پارادوکس شده ایم از یک سو برای تشویق به ازدواج وام می دهیم و از سوی دیگر شاهد افزایش آمار طلاق در میان جوانان هستیم.

 

وی با بیان اینکه آمار طلاق از عدد 3 به 30 رسیده است و این یک فاجعه بزرگ محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: فقط تنها راه حل اساسی ما این است که صورت‌مسئله را پاک کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد: آینده نظام را با آینده جوانان ترسیم کنیم نه برعکس.

 

پایان پیام/ 

 

 

 

کد خبر 365245

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha