به گزارش خبرگزاری شبستان، ماه رجب جاری برابر است با نیمه موسم عمره فعلی که از ابتدای ماه صفر گذشته آغاز شد.
موسم عمره امسال، 15 روز پس از پایان ماه مبارک رمضان به پایان میرسد و انتظار میرود در برهه آینده تعداد زیادی از عمره گزاران وارد سرزمین وحی شوند که تعداد آنها با نزدیک شدن به ماه رمضان افزایش مییابد.
پیش بینی میشود تعداد بیشتری از عمره گزاران در این ماه به سرزمین وحی مشرف شوند.
آخرین آمارحاکی از آن است که تا کنون برای عمره گزارانی که از خارج عربستان به این سرزمین وارد شده اند، قریب به 4 میلیون و 500 هزار روادید عمره صادر شده است. تعداد عمره گزارانی که تا کنون وارد شده اند، 881 هزار و 620 نفر گزارش شده که نسبت به موسم سال گذشته بیش از 68 درصد افزایش نشان میدهد.
دستگاههای دولتی در مدینه منوره آمادگی خود را برای استقبال از عمره گزاران از ابتدای موسم عمره نشان داده اند و نظارت بر طرحها و تاسیسات تجاری و خدماتی برای اطمینان از رعایت اصول ایمنی و بهداشتی تشدید شده است به طوری که حدود 10 دستگاه دولتی در طول شبانه روز با هماهنگی یکدیگر برای ارائه بهترین خدمات تلاش میکنند.
محمد البیجاوی رئیس اداره حج مدینه منوره گفت: تیمهای میدانی وزارت حج به طور شبانه روز بر روند خدمات رسانی به عمره گزاران نظارت میکنند.
وی از افزایش بازدیدهای میدانی از مراکز و نهادهای خدمات رسانی به عمره گزاران و ثبت چندین تخلف در اماکن اسکان عمره گزاران و کلاهبرداری برخی شرکتها در زمینه اسکان عمره گزاران و برخورد با متخلفان خبر داد.
بر اساس گزارش رسانههای عربستان، عمره گزاران به زیارت اماکن تاریخی مدینه منوره از جمله مسجد قباء و بقیع که مساحت آن 180 هزار متر مربع است اشتیاق نشان میدهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری مسجد جمعه و مسجد ذوقبلتین از دیگر مکانهایی است که عمره گزاران به آنجا میروند.
سجاده و تسبیح، تابلوهای قرآنی و تصاویری از حرم مطهر نبوی (ص) از جمله اشیایی است که عمره گزاران به عنوان سوغات با خود میبرند.
پایان پیام/
نظر شما