حسین گنجی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال وبختیاری، امروز"15اردیبهشت" به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: در این برنامه عملیاتی مطابق با سند هویت، برنامه ها و شاخصهای غالب فعالیت های سازمانی چه به عنوان موضوع و یا مخاطب اصلی، گرایش تعامل جو و پاسخگو به نیازهای معنوی جوانان و نوجوانان را مورد توجه قرار داده است.
وی افزود: در این برنامه شرح محدودیتها و قوتها و انتظارات موضوع مقتضی ستاد ساماندهی امور جوانان به عنوان بخش تعریف شدهای از فعالیتهای تعیین شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: سازمان پویا، بالنده، نوآور، متعامل با نهاد و دستگاه های فرهنگی، نخبگان عرصه دین و دیگر اقشار تأثیرگذار جامعه در این برنامه مشارت جدی دارند.
وی گفت: در راستای تحقق هداف سند می بایست نیروهای توانا در مدیریت محیط تعاملی خود جهت انسجام فعالیت های هویت اجتماعی و بهره مندی از سامانههای مطالعاتی و تحقیقاتی در زمینه های جریان شناسی، مخاطب شناسی و نیاز شناسی جامعه وارد عرصه شوند.
وی حفظ و ارتقای یکپارچگی بین دو رکن هویت دینی و ملی را از اهداف اصلی این سند عنوان کرد و یادآور شد: همگرایی میان برنامه های مختلف فرهنگی، آموزشی و تربیتی در حوزه هویت یابی، تقویت موج مثبت اندیشی جوانان به ارزش های دینی و ملی، ارتقای روحیه امیدواری و تقویت حس اعتماد به نفس در جوانان از جمله استراتژی های مورد نظر در برنامه های اجرایی سند مورد نظر قرار گرفته است.
لازم به ذکر است، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است با همکاری سازمان ملی جوانان، تبلیغات اسلامی، اداره کل امور زنان و خانواده،آموزش و پرورش، دانشگاه شهرکرد و دادگستری با توجه به شرایط ایران اسلامی و به منظور ایجاد مفاهمه عمومی، نسبت به اجرا و ارایه مطالعات بنیادی و کاربردی در مفهوم هویت و مولفه ها و ابعاد آن و تدوین و ارزیابی شاخص های هویت اقدام کند.
پایان پیام/
نظر شما