به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، چهارمین نشست شورای هماهنگی جشن های مردمی دهه کرامت امروز 14 اردیبهشت به میزبانی جامعه انجمن های اسلامی بازار و اصناف با موضوع بررسی و ارایه پیشنهادات در خصوص نقش آفرینی بیشتر گروه های مردمی بویژه بازاریان و اصناف در دهه کرامت برگزار شد.
در این نشست حجت الاسلام سلیمانی، مسئول شورای هماهنگی جشن های مردمی دهه کرامت با اشاره به نقش مهم جامعه اصناف و بازار قبل از انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس ابراز امیدواری کرد که جامعه بازارایان در برنامه های دهه کرامت هم به عنوان یکی از اعضای شورا با خلاقیت و برنامه ریزی در راستای رفع مهجوریت قرآن و مظلومیت اهل بیت(ع) گام های اثرگذاری بردارند.
وی با اشاره به اینکه اقدامات و برنامه های پیامبر اکرم (ص) اساسا جهاد فرهنگی بود، بیان کرد: ساخت مسجد توسط پیامبر اکرم(ص) با هدف انجام جهاد فرهنگی بوده است و امروز پیگیری بحث برنامه ریزی برای دهه کرامت به دنبال حرکت جهادی است که بنیانگذار آن پیامبر(ص) بود.
مسئول شورای هماهنگی جشن های مردمی دهه کرامت با اشاره به روایتی از امام رضا(ع) مبنی بر برطرف کردن غم و اندوه مردم بیان کرد: امروز باید جهت گیری ما هم بر اساس رفع مشکلات و غم و اندوه مردم و خدمت برای مردم باشد که یکی از مصادیق خدمت به مردم ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) است.
وی با استناد به خطبه 114 نهج البلاغه بیان کرد: در این خطبه پیرامون دنیا شناسی و فنا پذیر بودن دنیا موضوعاتی مطرح شده است. اگر این معنا در ما زنده شود که دنیا محل عبور است آن موقع است که تلاش می کنیم در راستای رضایت خدا و خدمت به خلق خدا گام برداریم.
در ادامه این نشست، کریمی اصفهانی، دبیرکل جامعه اصناف و بازار از اهتمام جامعه اصناف و بازار برای برنامه ریزی در ایام دهه کرامت خبر داد و گفت: لازم است که در راستای شعار سال تلاش هایی از سوی دستگاه ها و نهاد ها صورت گیرد.
در ادامه این نشست دستگاه های عضو به ارایه نظرات و دیدگاه هایشان در رابطه با نامگذاری ایام دهه کرامت پرداختند.
بیش از 28 دستگاه عضو شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت هستند. بنا است برنامه ریزی های انجام شده تا میلاد حضرت معصومه(س) به میزبانی دستگاه های عضو شورای هماهنگی جشن های دهه کرامت در مورد چگونگی با شکوه تر برگزار شدن جشن های دهه کرامت صورت گیرد.
پایان پیام/
نظر شما