به گزارش خبرگزار ی شبستان، منیره همایونی، مدیر کانون توسعه فرهنگی کودکان امروز با حضور در سرای اهل قلم کودک ونوجوان بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: اگر به مسئولیت فردی خود آشنا باشیم و به آن عمل کنیم، به صورت خود جوش نسبت به مسئولیت های اجتماعی نیز حساس و فعال خواهیم بود.
این مدیر که در نشست «نهادهای کتاب کودک و مسئولیت اجتماعی» سخن می گفت، افزود: توسعه فرهنگی را باید از کودکی و از کودکان شروع کرد و با مشارکت دادن آنها در فعالیتهای مختلف خانواده، مدرسه و کتابخانه ها، مشارکتهای اجتماعی آنها را در قالب اعضای فعال فراهم کرد.
وی با اشاره به فعالیتهای کانون توسعه فرهنگی کودکان در تجهیز کتابخانه های مدارس تصریح کرد: کانون منشاء آسیب های اجتماعی شهرها را در روستاها می داند و معتقد است توسعه فرهنگی روستاها بسیاری از معضلات جامعه شهری را که با گسترش شهرنشینی و حاشیه نشینی در حال افزایش است کاهش می دهد. البته با افراد آسیب دیده تعاملی از نوع دیگر نیاز است که همه ما باید آنها را بدانیم.
فرزاد حسینی عضو هیات مدیره جمعیت امداد دانشجویی امام علی (ع) نیز در این نشست با طرح این سوال که وظیفه ما در مقابل جامعه چیست، گفت: انسان بودن مسئولیت ماست. ما درحاشیه شهرها با بچه هایی مواجهیم که چاقو وسیله بازی آنهاست. چطور می توان به این کودک کتاب داد؟ ما در همنشینی با بچه ها با آنها و مشکلاتشان مواجه می شویم.
سید تامیز مصطفایی مدیر اجرایی موسسه مهرآفرین نیز در این نشست تاکید کرد: مسئولیت اجتماعی به عنوان یک پارادایم قابل توجه در تمام بنگاه های اقتصادی مطرح شده است. مسئولیت اجتماعی تعریف می کند چگونه یک سازمان و شرکت می تواند از یک موجود اقتصادی صرف به یک موجود اجتماعی-اقتصادی بدل شود.
پایان پیام/
نظر شما