ایران و روسیه بیشترین جوایز نمایشگاه ژنو امسال را به خود اختصاص دادند

خبرگزاری شبستان: برنده مدال طلا و جایزه ویژه اختراعات ژنو گفت: در نمایشگاه ژنو امسال 5 جایزه ویژه به کشور تعلق گرفت که به همراه کشور روسیه بیشترین جوایز را به خود اختصاص دادند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، احسان سلطانی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و برنده مدال طلا و جایزه ویژه اختراعات ژنو، ظهر امروز(13 اردیبهشت) در رابطه با اختراع خود در جمع خبرنگاران اظهار کرد:دستگاه همو چنج  دستگاهی است که بصورت اتومات کار تعویض خون نوزاد به صورت ماشینی و تحت کنترل انجام و از خطای انسانی نیز جلوگیری می شود.
 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تعویض خون نوزادان به صورت دستی انجام می شود که این عمل با چندین مشکل همراه است و گفت: به دلیل آنکه پروسه تعویض خون نوزاد مبتلا به زردی 90 دقیقه طول می کشد این عمل باعث خستگی پزشک می شود و در نتیجه مشکلات بسیاری را برای نوزاد به همراه دارد و ریسک و خطای انسانی را بالا می برد.


سلطانی ادامه داد: حجم خون نوزاد کم است و گرفتن چندسی سی خون  از نوزاد موجب  پایین آمدن ضربان قلب نوزاد  می شود که این مسئله برای نوزاد خطرناک است و پزشک در حین این عمل باید به ضربان قلب نوزاد نیز توجه داشته باشد.


وی تصریح کرد: پزشک باید مراقب باشد تا در حین تزریق خون سالم هوا به نوزاد تزریق نشود که در غیر این صورت مشکلات ریوی، قلبی و در نهایت مرگ را برای نوزاد به همراه دارد.


عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: ساخت دستگاه همو چنج ازسال 82 شروع شد که در آن زمان به ثبت اختراع نیز رسید اما به دلیل آنکه ایرادات و نواقصی داشت به نمایشگاه اختراعات ژنو فرستاده نشد.


وی اشاره ای به مزایای این دستگاه کرد و افزود: دستگاه همو چنج به دلیل آنکه به صورت اتوماتیک همه فعالیت ها را انجام می دهد و ضربان قلب نوزاد را تنظیم می کند و خطای آن کم است و از خستگی تیم پزشکی نیز جلوگیری می کند در نمایشگاه اختراعات ژنو مورد توجه قرار گرفت و جایزه ویژه این نمایشگاه را به خود اختصاص داد.


سلطانی با بیان اینکه کشورهای سراسر دنیا در نمایشگاه اختراعات ژنو جدیدترین اختراعات خود را به نمایش می گذارند، گفت: در نمایشگاه ژنو امسال 5 جایزه ویژه به کشور تعلق گرفت که به همراه کشور روسیه بیشترین جوایز را به خود اختصاص دادند.


وی اشاره ای به 3 اختراع پزشکی خود پیش از این داشت و خاطر نشان کرد: در حال حاضر نیز اختراع دیگری دارم که بخاطر به ثبت نرسیدن نمی توانم جزئیات آن را بیان کنم.


برنده مدال طلا و جایزه ویژه اختراعات ژنو از هزینه کرد 8 تا 10 میلیون تومانی برای ساخت این دستگاه خبر داد که تمام هزینه ها را شخصا پرداخت کرده است و بیان کرد: این گونه دستگاه ها نیاز جهانی است و در صورتی که شرکتی بزرگ تولید انبوه آن را به عهده بگیرد این امر برای اقتصاد کشور خودمان نیز تاثیرات مثبتی خواهد گذاشت.


پایان پیام/
 

کد خبر 364169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha