به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، این هیئت امروز(15اردیبهشت) در نشستی با حضور حجت الاسلام ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب از نزدیک در جریان اهداف شکل گیری و زمینه فعالیت این مرکز قرار گرفتند.
حجت الاسلام نواب، با اشاره به تنوع قومی و مذهبی در عراق گفت: عراق کشوری دارای تمدن قوی و مردمی صاحب اندیشه و دوست و برادر ایران است، در عراق وجود دانشگاهی همانند دانشگاه ادیان و مذاهب، لازم است چرا که در این کشور نیز تعدد اقوام و ادیان وجود دارد، از شیعه و سنی گرفته تا مسیحی و یهودی که در نقاط مختلف عراق پراکنده اند.
وی در ادامه ضمن معرفی دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار داشت: این دانشگاه با داشتن اساتیدی مجرب و توانا به بررسی تمام ادیان آسمانی و غیر آسمانی می پردازد و همواره محل رفت و آمد سفرا و هیئت های بلند پایه خارجی است.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، با اشاره به بازدید سال گذشته جمعی از نمایندگان پارلمان آلمان از دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: عضو حزب سبز آلمان با دیدن این دانشگاه شگفت زده شده بود و باور نمی کرد که چنین دانشگاهی در ایران آن هم در شهر قم وجود داشته باشد و آزادی عقیده موجود را تحسین می کرد.
حجت الاسلام والمسلمین نواب، همچنین در ادامه این نشست در جواب سوال یکی از میهمانان مبنی بر هدف از تاسیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: هدف ما شناخت دیگر ادیان و مذاهب، تکیه بر مشترکات میان آنها و سرانجام معرفی و اثبات حقانیت دین خود به نحو احسن در خلال شناخت دیگر ادیان و مذاهب است چرا که مشکلات بین ادیان ناشی از نبود شناخت است.
حجت الاسلام نواب، همچنین در پاسخ به سوال یکی دیگر از اساتید عراقی، این دانشگاه را در نوع خود اولین خواند و گفت: مطالعه ما درباره دیگر دین ها به هیچ وجه با اهداف تبشیری نیست بلکه هدف، شناخت بهتر آن ادیان و عقاید پیروان آنهاست تا بتوانیم از این شناخت هنگام گفتگو با آنان کمک بگیریم.
پایان پیام/
نظر شما