به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امروز ( 6 اردیبهشت) در حاشیه همایش هفته سلامت گفت: از آغاز کار دولت تدبیر و امید تلاش کردیم تا فعالیت های سازمان های بیمه گر را ساماندهی کرده و نظام سلامت هماهنگ تری داشته باشیم که در این راستا بیمه ها با تحت پوشش قرار دادن بخشی از خدمات سلامت گام موثری برداشتند.
وی با اشاره به افزایش اعتبار دفترچههای بیمه، خاطرنشان کرد: بدهی سازمان تامین اجتماعی به پزشکان و داروخانههای طرف قراردادش در انتهای سال گذشته به صفر رسید و سازمان بیمه سلامت نیز کلیه اسناد پزشکیاش را مورد رسیدگی قرار داد که این دو اقدام مهم کمک زیادی به افزایش اعتبار دفترچههای بیمه کرد.
ربیعی با بیان اینکه دولت هفته گذشته خرید راهبردی خدمات را تصویب کرد، گفت: این موضوع کمک میکند تا رضایت بیشتری از سوی خریداران و ارائه دهندگان خدمات سلامت ایجاد شود.
وی در ادامه با اشاره به افزایش قیمت حامل های انرژی و احتمال افزایش حقوق کارگران، اذعان داشت: دستمزدها همین دستمزدها هستند و دولت تورم را کنترل خواهد کرد و نظام بیمهای کارآمدتر می شود.
ربیعی با اشاره به اینکه امسال دستمزد خوبی به کارگران تخصیص داده شد، تاکید کرد: کارگران کماکان مشمول دریافت یارانه هستند.
وی همچنین بر ضرورت خودکفایی صندوقهای بیمه تاکید کرد و افزود: دولت خودکفایی صندوقهای بیمهای را در دستور کار خود قرار داده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تحت پوشش بردن آزمایش های پیشگیرانه را در دستور کار داریم، گفت: شورای عالی بیمه تعدادی از آزمایشهای ژنتیک را برای جلوگیری از معلولیتها مصوب و تحت پوشش بیمه برد.
وی با بیان اینکه برخی خدمات پیشگیرانه دهان و دندان نیز وارد لیست تعهدات بیمه شده است، افزود: سایر خدمات پیشگیرانه نیز بررسی و با هماهنگی وزارت بهداشت به لیست خدمات بیمهای اضافه میشوند.
ربیعی از تغییر نام سبد کالا به «بسته امنیت غذایی» خبر داد و خاطرنشان کرد: بسته امنیت غذایی به شکل سابق توزیع نخواهد شد و در قالب برنامه ای اقشار آسیب پذیر شناسایی شده و این بسته امنیت غذایی به صورت کاملا هدفمند به نیازمندان جامعه تعلق می گیرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه اولین بسته امنیت غذایی اواخر اردیبهشت به دست اقشار آسیب پذیر می رسد، یادآور شد: اجرای این برنامه در راستای مبارزه با فقر مطلق انجام می شود.
ربیعی در بخش دیگر با اشاره به تجمیع و ادغام سازمانهای بیمه گر با یکدیگر، اظهارداشت: باتوجه به ساختار متفاوت در پرداخت بیمه ای، نمی توانیم به یکباره اقدام به انجام تجمیع بیمه ها نماییم بنابراین ابتدا تجمیع افقی انجام می شود یعنی تجمیع در رویه ها، سیاست ها و رسیدگی به مباحث بیمه ای اولین اقدام در راستای تجمیع سازمان های بیمه گر خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما