کتابخانه غنی در مسجد به منزله مغر متفکر برای انسان است

مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری گفت: وجود کتابخانه غنی در مسجد به منزله وجود مغز پویا و متفکر در بدن انسان است.

سید باقر حسینی، مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان چهارمحال و بختیاری، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: مسجد از صدر اسلام تا کنون مکانی برای عبادت، تعلیم و تعلم و اگاهی از مسائل روز جامعه بوده است.

وی افزود: در جامعه امروز نیز که دشمن با تمام قوا برای از بین بردن فرهنگ دینی مسلمانان تلاش می کند مسجد باید همچنان پرقدرت و فعال در جامعه حضور جدی داشته باشد.

حسینی تصریح کرد: راه اندازی کتابخانه های تخصصی در حوزه دین، عقیدتی و علوم روز در مساجد اقدامی مناسب برای جذب جوانان و نوجوانان جستجو گر به این مکان عبادی و علمی است و از این طریق می توان دانشمندان متعهد و با ایمانی را برای جامعه آینده جهان اسلام تربیت کرد.

وی وجود امکانات استفاده از فضای مجازی اینترنت با دسترسی به شبکه ها و سایت های مفید برای جوانان در مساجد را ضروری دانست و اظهار داشت: این اقدام امکان دسترسی سریع جوانان به جدیدترین یافته های علمی جهان و یافتن پاسخ مناسب برای سوالات موجود در ذهنشان را فراهم می آورد.

حسینی، عملکرد کتابخانه های عمومی و باز مساجد استان را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: لازم است شیوه کتابداری تخصصی به کتابداران مساجد آموزش داده شود.

مسئول دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: با توجه به وجود افزون بر 150 کتابخانه در مساجد استان، هنوز نیاز به راه اندازی کتابخانه های بیشتر احساس می شود مضاف بر اینکه تمامی این کتابخانه ها باید مملو از کتب دینی، فرهنگی، کمک آموزشی، علمی و تاریخی باشد.

حسینی ضمن اظهار امیدواری در این خصوص که در آینده ای نزدیک شاهد پویایی و توسعه هرچه بیشتر کتابخانه های مساجد باشیم، یاد آور شد: راه اندازی و تجهیز کتابخانه بدون ترویج و توسعه فرهنگ کتابخوانی نتایج مور انتظار را دربر نخواهد داشت.

پایان پیام/

کد خبر 36103

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha