غزلیات سعدی حاکی از دردآگاهی و سوز و گداز او در عشق است

خبرگزاری شبستان: معاون رئیس جمهور اوج هنرمندی و اعتلای سعدی را متجلی در غزلیات این شاعر نامی دانست و گفت: غزلیات سعدی حاکی از دردآگاهی و سوز و گداز او در عشق است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فارس، دکتر مسعود سلطانی فر، رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کشور شب گذشته (31 فروردین) در مراسم بزرگداشت یادروز سعدی شیرازی با اشاره به ویژگی های بارز آثار این شاعر نامی و پرآوازه گفت: آثار باقی مانده از سعدی گواه این است که او نه تنها شاعری بی نظیر است بلکه فرزانه ای است که در حکمت عملی، عرفان، سیاست، شناخت اجتماع و اخلاقیات نتبحر و صاحب نظر است.


وی از گلستان و بوستان سعدی به عنوان زیباترین اثر منظومه فارسی یاد کرد و افزود: در گلستان و بوستان سعدی چهره اخلاقی و عاطفی انسان ها آنچنان که باید باشند، ماهرانه تصویرگری شده است که بوستان زاده خیال و جهان آرمانی و مطلوب سعدی است.


معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: سعدی اندیشمند و استادی است که توانسته است تمام اطلاعات وسیع خود در ابعاد مختلف و در قالب بیان مواضع، نوشتن حکایات، سرودن قصائد و غزلیات متعدد و زیبا، گنجانده و بیان کند.


سلطانی فر اوج هنرمندی و اعتلای سعدی را متجلی در غزلیات این شاعر نامی دانست و گفت: غزلیات سعدی حاکی از دردآگاهی و سوز و گداز او در عشق است و آن عشقی که هم جنبه مجازی داشته و در عین حال عشقی کامل است که به همه کائنات و آفریدگان اظهار می شود.


رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کشور همچنین خاطرنشان کرد: ما نیز می کوشیم تا با تکمیل مجتمع فرهنگی و مراکز سعدی شناسی در جوار آرامگاه سعدی اندکی از دین خود را به ایت شاعر و مردم ادب دوست شیراز ادا کنیم.


خاطرنشان می شود، در تقویم اول اردیبهشت به عنوان روز سعدی نامیده شده است.


شایان ذکر است، مراسم بزرگداشت یادروز سعدی شیرازی با حضوز دکتر مسعود سلطانی فر، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، دکتر سید محمد احمدی، استاندار فارس، آیت الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، مصیب امیری، مدیر کل میراث فرهنگی فارس، آیت الله محمدعلی موحدی کرمانی، امام جمعه موقت تهران، جمعی از مسئولان استانی، اندیشمندان، سعدی شناسان و ادب دوستان برگزار شد.


پایان پیام/

کد خبر 360484

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha