چنگیز شکوری، بخشدار بخش مرکزی بند آستارا در گفتگوبا خبرنگارخبرگزاری شبستان از گیلان، روستاها را مهد تکوین فرهنگ دانست و اظهار کرد: روستاها ذخیره گاه فرهنگی هستند و میتوانند در راستای اعتلای فرهنگ اسلامی موثر باشند.
وی با بیان اینکه روستاها مرکز تولید و اشتغال هستند، افزود: روستاها به دلیل پتانسیلهایی که در بخشهای کشاورزی، تولیدات محصولات دامی و غذایی، باغداری، زنبورداری و صنایع دستی دارند پایلوت توسعه اقتصادی به شمار میروند و باید به این نقاط بیشتر توجه شود.
بخشدار مرکزی بندر آستارا روستاها را نماد اقتصاد پویا دانست و تصریح کرد: اگر زیر ساخت های کشاورزی در روستاها توسعه یابد شاهد رونق و پیشرفت کشور می شویم.
شکوری با اشاره به اینکه بندر آستارا دروازه قفقاز و محل تلاقی تمدنها و فرهنگ و زبانها و اقوام است، اظهار کرد: توسعه زیر ساختهای فرهنگی در بندر آستارا یک ضرورت و لازمه است و همه باید در راستای کمک به برنامههای فرهنگی در این شهرستان اهتمام بورزیم.
وی بیان کرد: یک جامعه ترکیبی با مدل وحدت در عین کثرت در بندر آستارا نماد یافته است و خدمت به این شهرستان خدمت به همه اقوام و زبانها و فرهنگهای ایران اسلامی است.
این مقام مسئول بندر مرزی آستارا را زادگاه حضرت آیت الله لنکرانی و دانشمندان و اندیشمندان فرهیخته دانست و خاطر نشان کرد: مردم آستارا از لحاظ بنیه اعتقادی و دینی در ایران اسلامی نمونه و دارای سابقه دیرینه هستند و شایسته بهترین خدمات میباشند.
شکوری، بندر آستارا را از لحاظ ژئو پلتیک، ژئو کالچه و ژئو اکونومی دارای اهمیت ویژه ذکر کرد و گفت: همه مسئولان به این شهرستان مرزی که پیشانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است نگاه ویژه داشته تا شاهد رونق بندر آستارا در همه عرصهها باشیم.
پایان پیام/
نظر شما