به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، بازار داغ سوال نمایندگان از وزرای دولت یازدهم هنوز ادامه دارد و این بار هم 2 وزیر امور خارجه و کشور میهمان کمیسیون امنیت ملی هستند تا به سوالات نمایندگان در خصوص مذاکرات ایران و 1+5 و سرنوشت جمشید دانایی فر پاسخ دهند.
بنابراین گزارش، کمیسیون امنیت ملی مجلس سوال19نماینده از وزیر کشور را در دستور کار خود دارد. کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هفته آینده، ضمن بررسی تحولات روز با حضور وزیر امورخارجه کشورمان، در جلسهی روز سه شنبهی خود سوال 19 نماینده از وزیر کشور را بررسی می کند.
نمایندگان سوال کننده از وزیر کشور بیگلری، طلا، فتح الله حسینی، نظری مهر، آقامحمدی، بیاتیان، سبحانی فر، زاکانی، بهروز نعمتی، رسایی، موسوی لارگانی، کارخانهای، خجسته، سلطانی پور، چاردولی، آریایی نژاد، مفتح، پورمختار و تابش هستند. همچنین قرار است ظریف هم میهمان نمایندگان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی باشد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که این کمیسیون به منظور بررسی آخرین تحولات مذاکرات هسته ای از محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دعوت کرده است.
سیدحسین نقوی حسینی افزود: این کمیسیون روز یکشنبه 31 فروردین ماه به بررسی آخرین تحولات مذاکرات هسته ای می پردازد و از مسئولان وزارت امور خارجه از جمله ظریف و عباس عراقچی برای حضور در این نشست دعوت کرده است.
به گفته وی، در این جلسه ظریف به عنوان مذاکرده کننده ارشد هسته ای ایران گزارشی درباره روند مذاکرات هسته ای با گروه 1+5 به اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارایه می کند.
ظریف دو هفته پیش (17 فروردین ماه ) نیز در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور یافت و در مورد قطعنامه حقوق بشری پارلمان اروپا علیه ایران به اعضای این کمیسیون توضیحاتی ارایه کرد.
در همین رابطه و در واکنش به حضور دیگر وزرا در مجلس شورای اسلامی معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهاراتی داشت.
معاون امور مجلس رییس جمهوری گفت: ساز و کارهایی در جلسه با کمیسیون اصل نود، فراکسیون ها و هیات رییسه مجلس مطرح شده است تا با تدابیری که اتخاذ می شود تحقیق و تفحص ها، سوالات و تذکرات نمایندگان مجلس کاهش یابد.
حجت الاسلام مجید انصاری درباره تشکیل کمیته مشترک بین دولت و کمیسیون اصل نود مجلس افزود: جلسه ای میان معاونت امور مجلس ریاست جمهوری با اعضای کمیسیون اصل 90 مجلس برای بررسی مسائل میان دولت و مجلس و شکایاتی که احیانا به کمیسیون اصل نود برگزار شد که در نتیجه این جلسه مقرر شد با تشکیل کارگروهی مشترک میان معاونت امور مجلس و کمیسیون اصل نود ند راهکارهای بیشتر و دقیق تری برای همکاری دولت و مجلس جست و جو شود.
پایان پیام/
نظر شما