به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، محمدرضا طاهری رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان، صبح امروز (25 فروردین) در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: صلح و سازش فلسفه وجودی شورای حل اختلاف است و شورای حل اختلاف سیستان و بلوچستان با استفاده از ظرفیت ریش سفیدان و معتمدان موضوعات صلح و سازش، احیای فرهنگ احترام به بزرگان و فرهنگ گذشت و عفو در جامعه نهادینه کرده است.
وی با بیان اینکه شورای حل اختلاف فرهنگ صلح و سازش را در جامعه نهادینه کرده است، افزود: حفظ کانون خانواده، زندان زدایی، تحقق عدالت ترحیمی، توسعه مشارکت مردمی برای حل و فصل امورات و کاهش مراجعات مردمی به مراجع قضایی از جمله دستاوردهای شورای حل اختلاف است.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان، با اشاره به اینکه در شورای حل اختلاف، اختلافات به صورت ریشه ای برطرف می شود، بیان داشت: هزینه های مراجعه به شورای حل اختلاف ارزان تر از دادگستری بوده و همچنین زمان رسیدگی به پرونده ها در شورای حل اختلاف کوتاه مدت است.
طاهری، از ورود 56 هزار 303 فقره پرونده به 146 حوزه قضایی شوراهای حل اختلاف در سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد 16 هزار و 927 فقره پرونده حقوقی و چهار هزار و 540 فقره پرونده کیفری بوده که به صلح و سازش ختم شده است.
وی افزود: هم اکنون 146 حوزه قضایی شورای حل اختلاف با 684 نیرو در استان فعالیت دارند که از این تعداد 73 شهری و باقی مانده روستایی هستند.
پایان پیام/
نظر شما