مساجد، میدانی برای گسترش آرمان‌های انقلاب اسلامی

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه شهرکرد، مساجد را میدانی برای گسترش آرمان‌های انقلاب اسلامی و نهادینه کردن آن در روح و روان جوانان دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد،حجت الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، امروز(25فروردین)در دیدار با مردم بخش میهه کوهرنگ با اشاره به اینکه مهم آن است که مسجد آباد باشد، گفت: کوشش و جوشش در تقویت برنامه‌های مساجد در تحقق این امر تاثیر‌گذار بوده و همچنین مانع از قرار گرفتن دستاوردها و آرمان‌های انقلاب در تیررس دشمنان می‌شود.

 

وی عمران مادی و معنوی مساجد را خواستار شد و افزود: در کنار عمران مادی که ساخت و آبادانی بنای مساجد است، تقویت برنامه‌های معنوی و فرهنگی و استفاده بهینه از آنها مصداق عمران معنوی است.

 

امام جمعه شهرکرد، گفت: به منظور افزایش حضور مردم در مساجد، باید با مداخله در متغیرهایى که موجب تغییر در تعادل نیاز ارزشى مردم شده است، این تعادل را به سوى برترى نسبى نیازها و ارزش هاى جمعى و متعالى، هدایت کرد.

 

وی تاکید کرد: بدانید و آگاه باشید که آبادانی مسجد به در و دیوار آن نیست؛ مسجد زمانی می تواند به آبادانی خود ببالد که در آن مسجد انسان آسمانی تربیت شود.

 

امام جمعه شهرکرد، تربیت جوانان انقلابی و متعهد را مهم ترین رسالت مسجد بیان کرد و گفت: اگر قرار است مسجد به در و دیوار مزین شود اما نمازگزاری در آن رفت و آمد نداشته باشد، آن مسجد فایده ندارد و به یقین فلسفه وجودی مسجد نیز این نیست.

 

وی تصریح کرد: فعالیت‌های فرهنگی و معنوی باید آنچنان در مساجد رونق یابد که این اماکن مقدس محل رفت و آمد شبانه‌روزی مردم شوند و برای تحقق این امر باید جایگاه مساجد را محل انجام عبادات فراتر برد و پای دیگر فعالیت‌ها را هم به مسجد باز کرد.

 

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، پویایی و انسان سازی مسجد را مهم ترین فلسفه تشکیل مسجد بیان کرد و ادامه داد: اگر پیامبر اکرم(ص) دستور به تخریب مسجد ضرار دادند به این خاطر بود که انسان با حضور در آن مسجد به فساد کشیده می شد.

 

حجت الاسلام نکونام، مهم ترین فساد مسجد را تفرقه و اختلاف عنوان کرد و اظهار داشت: به یقین فساد مسجد، فساد اخلاقی نیست بلکه بالاترین فساد مسجد اختلاف است و اگر قرار باشد در مسجد تفرقه و اختلافات رشد کند، همان بهتر که تخریب شود.

 

وی گفت: در فرهنگ دینى، نام مسجد یادآور بندگى و کرنش در پیشگاه خداوند متعال است. مسجد یعنى، جایگاه سجده و سجده اوج عبادت و بندگى انسان براى خداست.

 

امام جمعه شهرکرد، دعوت به همدلی، همراهی و وحدت را مهم ترین دعوت باری تعالی بیان کرد و افزود: اگر توانستیم با همدلی و اتحاد، مساجد را خانه رشد و ترقی قرار دهیم، به یقین آنها را به جایگاه اصلی خود رسانده ایم که لازمه آن دل سوزی و دغدغه مند بودن اهالی مسجد است.

 

رئیس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری، در ادامه به مشکل کمبود روحانی در استان اشاره کرد و گفت: این مشکل تنها به استان اختصاص ندارد بلکه همه کشور با آن دست و پنجه نرم می کنند که تنها راه برطرف کردن آن، سوق دادن و تشویق جوانان و فرزندان به سمت حوزه های علمیه است.

 

حجت الاسلام نکونام، در پایان با تأکید بر اینکه بودجه اختصاصی از طرف رهبر معظم انقلاب، به تدریج و طی چند سال به استان تزریق می شود، تصریح کرد: مساجد نیمه تمام روستایی در اولویت این طرح هستند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 358334

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha