به گزارش خبرگزاری شبستان، «شهروز گهوارهای» شهروز گهوارهای نایب رئیس انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی اظهار کرد: در این دوره بیش از 500 ناشر در بخش دانشگاهی ثبتنام کردهاند که قرار است در بیش از 450 غرفه در فضای 7000 متر مربع و در 9 سالن (از سالن 12 تا 21) نمایشگاه کتاب مستقر شوند.
وی با بیان این که جانمایی غرفههای بخش دانشگاهی بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در حال انجام است، گفت: در این دوره برای اولین بار و با هدف صرفهجویی در مصرف کاغذ، اطلاعات ناشران و همه مراحل ثبتنام به صورت اینترنتی انجام شد و همچنان نیز ناشران میتوانند فهرست کتابهای خود را برای نمایشگاه، در وبسایت انجمن ناشران دانشگاهی بهروز کنند.
گهوارهای همچنین از اختصاص خدمات ویژ در چند نقطه از بخش ناشران دانشگاهی در نمایشگاه کتاب خبر داد و افزود: در چند نقطه از فضای ناشران دانشگاهی، ایستگاههای خدماتی چون حضور نماینده مدیریت سالن، اطلاعرسانی، آتشنشانی، اورژانس و عابربانک با هدف رفاه حال ناشران و بازدیدکنندگان تعبیه خواهد شد.
وی از احتمال تحویل غرفه ناشران بخش دانشگاهی بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا اول اردیبهشت خبر داد.
گهوارهای همچنین کمترین متراژ ارائه شده در این بخش را شش و بیشترین را 120 متر اعلام کرد و از ناشران خواست پالت و کپسول آتشنشانی برای جلوگیری از حدمات احتمالی چون آتشسوزی و یا تغییرات جوی و بارندگی را در غرفههای خود داشته باشند.
اختصاص 6500 مترمربع بخش کودکونوجوان/ اجرای غرفهها آغاز شد
«عبدالعظیم فریدون» رئیس هیات مدیره انجمن ناشران کودکونوجوان در این باره گفت: حدود 300 ناشر در بخش کودکونوجوان نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ثبتنام کردهاند و ما بر اساس کتابهای تولید شده ناشران از تاریخ 1 فروردین 89 تا 21 بهمن 92، متراژ هر ناشر را تعیین کردهایم.
وی با بیان این که کمترین عناوین ارائهشده از سوی ناشران کودکونوجوان 10 جلد است، افزود: متراژ در نظر گرفته شده برای این بخش 6500 مترمربع است که در سالن های 22، 23، 24 و 25 اجرا خواهد شد.
به گفته فریدون، کمترین متراژ ارائهشده در این بخش هفت و بیشتر متراژ نیز 550 متر مربع است و در کل چهار ناشر متراژ بیش از 100 متر در این بخش دریافت کردهاند.
مسئول بخش کودکونوجوان بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با بیان این که به صورت کلی حدود 27 هزار کتاب از سوی ناشران کودکونوجوان عرضه میشود، ادامه داد: اجرای غرفههای بخش کودکونوجوان نیز از روز یکشنبه 24 فروردین آغاز میشود.
وی در پایان از رایزنی برای برپایی سرای اهل قلم کودکونوجوان در سالنهای کودکونوجوان خبر داد و گفت: امیدوارم امسال بتوانیم نشستهای تخصصی را در بخش کودکونوجوان برگزار کنیم.
اولین محموله کتابهای خارجی وارد نمایشگاه کتاب تهران شد
اولین محموله کتابهای خارجی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران وارد مصلی بزرگ امام خمینی(ره) شد.
این محموله کتاب از کشورهای اروپایی و عربی به نمایشگاه کتاب تهران ارسال شده است. کتابهای ارسال شده از کشورهای اروپایی در حوزههای فنی، مهندسی، پزشکی، علوم انسانی و... و کتابهای عربی نیز در موضوعات دین، اسلام ، تشیع و... هستند.
کتابهای اروپایی از کشورهای انگلیس، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، بلژیک، هلند، کشورهای حوزه اسکاندیناوی و... به نمایشگاه متاب تهران ارسال شدند.
در بخش کتابهای عربی نیز آثاری از کشورهای لبنان، سوریه، مصر، کویت، عمان و... در انبار کتابهای بخش بینالملل نمایشگاه تخلیه شدند.
خدمات تاکسیرانی شهر تهران در نمایشگاه کتاب
«محمدرضا اکبری» جانشین امور مناطق سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در این باره گفت: این سازمان خدمات خود را در چند مرحله به بازدیدکنندگان ارائه خواهد کرد که شامل حضور ونهای رایگان در مصلی امام خمینی (ره)، ایستگاههای تاکسی تلفنی، افزایش ظرفیت خطوط اطراف محل برپایی نمایشگاه (اتوبان رسالت و خیابان شهید بهشتی) و همچنین اختصاص خط ویژه سیدخندان-مصلی امام خمینی (ره) میشود.
وی افزود: بر اساس تجربه و سابقه حضور سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، خدمات به روال سالهای گذشته ارائه خواهد شد و در صورت نیاز و با رایزنی با مسئولان اجرایی این رویداد فرهنگی، این خدمات، افزایش خواهد یافت.
اکبری همچنین تاکید کرد این سازمان آمادگی دارد برای ارائه خدمات مطلوبتر به بازدیدکنندگان در انتخاب شرکتهای تاکسیتلفنی حاضر در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، به مسئولان اجرایی این رویداد، مشاوره دهد.
بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در روزهای 10 تا 20 اردیبهشت 1393 در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما