به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمد مهدیزده امروز (24 فروردین) در جلسه تبیین سیاستها و برنامه ریزیهای سال 93 نهضت سواد آموزی گفت: نهضت سواد آموزی دومین نهادی است که در کشور توسط بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد که اثرات بسیاری در جامعه داشته است.
وی بیان داشت: متاسفانه تا به امروز به عمق تفکر امام راحل(ره) پی نبردهایم که چرا ایشان به تشکیل نهضت سواد آموزی تاکید داشتند و باید در این راستا کمی بیشتر توجه شود.
معاون آموزشی سازمان نهضت سواد آموزی کشور گفت: هیچ کشور پیشرفتهای وجود ندارد که بیسواد باشند و پیشرفته هم شده باشند و از این رو امام راحل به این موضوع مهم پی برده بودند.
مهدیزاده با اشاره به موضوع عدالت اجتماعی گفت: عدالت اجتماعی زمانی رخ میدهد که افراد جامعه از سواد بالاتری برخوردار باشند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 9 میلیون و 700 هزار بیسواد در کشور وجود دارد گفت: باید فکری برای این آمار کرده و ریشه کن کردن بیسوادی در جامعه انجام شود.
معاون آموزشی سازمان نهضت سواد آموزی کشور تصریح کرد: باید جلوی ترک تحصیل دانشآموزان گرفته شود و تنها فقر و اشتعال دلیل ترک تحصیل دانش آموزان نیست و باید ریشههای اصلی آن را جستجو کرد.
مهدیزاده افزود: باید سعی کنیم تا مبانی ورودی به دنیای بیسوادی به صفر برسد که این امر تنها از دست آموزش و پرورش ساخته نیست و تمامی دستگاهها باید در این امر مشارکت داشته باشند.
معاون آموزشی سازمان نهضت سواد آموزی کشور گفت: 3 میلیون و 450 هزار نفر بیسواد زیر 50 سال در کشور وجود دارد که باید سعی کنیم هر ایرانی حداقل یک گواهی ابتدایی را داشته باشد که در این میان 11 میلیون قشر کم سواد هم در جامعه وجود دارد.
مهدیزاده با اشاره به طرح با سواد کردن اولیای دانشآموزان گفت: باید اولیا بیسواد دانش آموزان در اولویت نهضت سواد آموزی قرار گیرند که بیش از یک میلیون نفر در کل کشور و در سه هزار و 650 اولیای بیسواد در قم وجود دارد.
پایان پیام/
نظر شما