به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدرضا فخر امروز (23 فروردین) در نشست تخصصی رسانهای با موضوع تبیین و تشریح سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب در بخش سلامت؛ نبود منابع مالی پایدار را مهمترین مشکل در بحث اقتصاد درمانی و اقتصاد مقاومتی دانست و اظهارداشت: با تامین منابع مالی پایدار می توانیم در این حوزه موفق تر عمل کنیم.
وی با بیان اینکه طب سنتی، اسلامی و ایرانی در خارج از کشور بسیار شناخته شده و در دانشگاه های معتبر تدریس می شود، گفت: این طب باید در راستای طب مدرن باری دیگر در کشور احیا شود.
مسئول بسیج جامعه پزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مهمترین هدف این نهاد ارائه خدمت جهادی است، ادامه داد: حیات طیبه ای که در قرآن بر آن تاکید شده است زندگی سالم از نظر روحی، جسمی و روانی است.
فخر سیاست های سلامت که در 14 بند از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی ابلاغ شده است را نشان از تدبیر ایشان و اشاره درست بر مشکلات سلامت جامعه دانست.
وی کمبود مواد اولیه دارو و واکسن، نبود بیمه ای همه جانبه و همه گیر را از مشکلات حوزه سلامت عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد: با تکیه بر نیروی انسانی و مدیریت جهادی بتوانیم بر این مشکلات غلبه کنیم.
مسئول بسیج جامعه پزشکی خراسان جنوبی کاهش هزینه های درمانی را یکی از بندهای مهم در سیاست های ابلاغی رهبری معرفی کرد و گفت: کاهش هزینه ها باید به گونه ای باشد که بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی آن خانواده جز رنج بیمار داری، رنج دیگری نداشته باشد.
دکتر فخر در ادامه از احداث یک بیمارستان صحرایی خبر داد و گفت: در این بیمارستان تقربیا تمامی پزشکان با تخصص های مختلف فعالیت و تمامی امکانات و تجهیزات تعبیه شده است.
وی دلایل عدم حضور پزشکان در مناطق کمتر توسعه یافته و محروم را مشکلات مالی و پراکندگی شدید روستاها در خراسان جنوبی دانست و یادآور شد: در این راستا باید حمایت های لازم از پزشکان انجام شود چرا که بسیاری از پزشکان از تعرفه های بخش درمان رضایت ندارند.
پایان پیام/
نظر شما