به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، در اولین جلسه ستاد هدفمندی یارانه ها، گفت: دستگاه های ذیربط و رسانه های ملی باید با اطلاع رسانی صحیح در جهت رفع ابهامات موجود در روند ثبت نام، تبعاتی را که خانوارهای استان و فعالان اقتصادی را نگران کرده کاهش دهند.
وی با بیان اینکه هر استان و شهر دارای ویژگی های اقتصادی و زیرساختی متناسب با خودش است، تصریح کرد: دستگاه های مربوطه باید در اطلاع رسانی و راهنمایی مردم به گونه ای عمل کنند تا روند اجرای این قانون در فضایی آرام انجام شود.
وی افزود: در مرحله ثبت نام پیش بینی های لازم به گونه ای انجام شود تا تمامی متقاضیان استان در تمام مناطق شهری، روستایی، عشایری و خانوارهای وابسته به نهادهای اجتماعی بتوانند در زمان مقرر با دسترسی آسان به سامانه های مربوطه و یا دفاتر پیشخوان و پلیس +10 و مراجع ذیصلاح اطلاعات خود را وارد کنند.
استاندار خوزستان، خاطر نشان کرد: دستگاه ها تا آخرین روز ثبت نام گزارشات روزانه از روند ثبت نام را تهیه کرده و نقاط قوت و ضعف اجرای این را بررسی کرده و با برقراری امکانات تماس، ابهامات خانوارها را پاسخ دهند.
دکتر امید حاجتی، معاونت برنامه ریزی استاندار خوزستان، ضمن بررسی قانون هدفمندی یارانه ها، عنوان کرد: عدم اجرای کامل قانون هدفمندی یارانه ها و فقط اجرای بخش پرداخت نقدی خانوارها باعث تورم شدیدی در کشور شد به طوری که این موضوع کسری 14 هزارمیلیارد تومانی بودجه دولت را به دنبال داشت.
وی با اشاره به اینکه باید از تمام ظرفیت این قانون استفاده و تمام اهداف پیش بینی شده در قانون هدفمندی یارانه ها اجرا شود، تاکید کرد: منابع حاصل از درآمد حامل های انرژی و دیگر کالاها باید در سه موضوع مصرف شود.
وی اذعان داشت: در این قانون پیش بینی شده 50 درصد در جهت افزایش پوشش بیمه های اجتماعی با پرداخت یارانه های نقدی به خانوارهای مستحق، 30 درصد در جهت بسته های حمایتی از فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان کالا وخدمات و 20 درصد در جهت تکمیل طرح های عمرانی کشور هزینه شود ولی متاسفانه در شیوه قبلی فقط به بخش پرداخت نقدی به تمام خانوارها اهمیت داده شد.
پایان پیام/
نظر شما