پیگیری طرح های اجرانشده حوزه زنان/شکوفایی اقتصادمستلزم زیر ساخت فرهنگی

خبرگزاری شبستان: یک عضو فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه شکوفایی اقتصادی نیازمند زیر ساخت های فرهنگی است از پیگیری مجلس جهت طرح های اجرا نشده حوزه زنان در سال گذشته خبر داد.

شهلا میرگلوبیات، عضو فراکسیون زنان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبستان با اشاره به نقش زنان در تحقق شعار امسال (فرهنگ و اقتصاد) گفت: 50 درصد از جمعیت کشور را زنان تشکیل می‌دهند، تجربه نشان داده است که هر زمانی که زنان برای حل مشکلات جامعه ورود پیدا کردند مسایل جامعه به دلیل ظرافت و دقتی که در عملکردشان وجود دارد به راحتی حل شده است.

 

وی با بیان اینکه زنان محور اصلی خانواده را تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: به همین دلیل نقش بسیار مؤثری در اجرایی‌شدن شعار امسال در زمینه فرهنگ و اقتصاد دارند.

 

بیات تحقق و شکوفایی اقتصاد جامعه را نیازمند فراهم‌شدن زیرساخت‌های فرهنگی دانست و افزود: اکنون تربیت نیروی انسانی سالم یکی از مسایل اصلی جامعه ما به شمار می‌رود، اگر ما در عرصه‌های مدیریتی مسئولان لایق، با کفایت و توانمند داشته باشیم مسایل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ما هم به راحتی حل می‌شود.

 

این عضو فراکسیون زنان مجلس ادامه داد: بنابراین زنان در تربیت نیروی انسانی سالم نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند.

 

وی با اشاره به اولویت برنامه‌های مجلس در سال جاری در زمینه طرح‌های مربوط به زنان تصریح کرد: جلسه‌ای با مرکز امور زنان و خانواده برگزار کردیم که در این جلسه مرکز گزارشی از عملکرد شش‌ماهه خود ارایه کرد و همچنین ما نیز توصیه‌های لازم را در ارتباط با اجرایی‌شدن قوانینی که برخی از آنها (مانند ماده 227 و 230) در سال‌های گذشته مصوب شده بود ولی به مرحله اجرا درنیامده بود را کردیم.

بیات ادامه داد: ماده 227 شامل طرح حمایت کودکان و زنان بی‌سرپرست و ماده 230 شامل قانون مسئولیت‌های زنان است که به دلایل مختلف هنوز اجرایی نشده است.

 

این عضو فراکسیون زنان خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسه موارد مختلفی از قبیل بیمه زنان خانه‌دار، افزایش مرخصی زایمان، لایحه حمایت از زنان، لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت و طرح تعالی جمعیت و خانواده مورد بررسی قرار گرفت و طبق گفته‌های مسئولان مرکز امور زنان اقداماتی نیز در این راستا انجام شده است.

 

وی با بیان اینکه علت اجرایی‌نشدن طرح افزایش مرخصی زایمان زنان و بیمه زنان خانه‌دار به دلیل عدم تامین مالی آنها بود  تصریح کرد: همچنین در جلسه فوق تاکید شد اگر این طرح‌ها به صورت لایحه از طریق معاونت نظارت راهبردی و با تعیین یک ردیف اختصاصی و همچنین تامین منابع مالی از طریق دولت به مجلس آورده شود به راحتی مصوب شده و اجرایی می‌شود.

 

این عضو فراکسیون زنان مجلس با بیان اینکه ماده 227 به دلیل بار منابع مالی اجرایی نشد، گفت: در صورتی که آیین‌نامه این ماده‌ها توسط دولت نوشته شود و در هیئت دولت به تصویب برسد به دستگاه‌های دولتی جهت اجرایی‌شدن ابلاغ می‌شود.

 

وی در ادامه تصریح کرد: با جلساتی که با مرکز امور زنان و خانواده در دوره دولت آقای احمدی‌نژاد داشتیم  آنها مطرح کردند که آیین‌نامه ماده 230 و 227 نوشته شده است و فقط برای ابلاغ نیازمند مصوبه دولت است منتهی چون با تغییر دولت سیاست‌ها هم به تبع آن تغییر می‌کنند بنابراین با تشکیل دولت جدید باید منتظر بمانیم تا یک بازبینی در این آیین‌نامه صورت پذیرد و در صورت ابلاغ اجرایی شود.

 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 357075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha