سالانه 36 درصد افراد جامعه نیاز به خدمات روانشناسی و مشاوره دارند

خبرگزاری شبستان:یک روان‌پزشک با اشاره به اینکه سالانه 36 درصد افراد بین 15 تا 65 سال نیاز به خدمات روان‌پزشکی و مشاوره دارند، گفت: 6/23 درصد این افراد مبتلا به یکی از اختلالات روانی نیازمند به درمان هستند.

عباسعلی ناصحی، روان‌پزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان گفت: آخرین آمار مربوط به پیمایش ملی سلامت روان در سال 90 صورت گرفت که نشان داد 6/23 درصد از افراد 15 تا 65 سال در یک سال منتهی به انجام این طرح حداقل مبتلا به یکی از اختلالات روانی نیازمند به درمان هستند.

 

وی افزود: این بررسی‌ها نشان داد 13 درصد این افراد نیز علی‌رغم اینکه بیمار نبودند اما به خدمات مشاوره‌ای و روان‌شناسی نیاز داشتند.

وی با اشاره به اینکه این آمار‌ها در استان‌های مختلف کشور متغیر است، گفت: در شهر تهران 36 درصد افراد در طول یک سال نیاز به خدمات مشاوره‌ای هستند.

 

به گفته ناصحی، سازمان who (بهداشت جهانی) اعلام کرده که آمار افسردگی در جهان رو به افزایش بوده و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد تا سال 2030 افسردگی مهم‌ترین عامل ناتوان‌کننده بشر در دنیا خواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: اگرچه بررسی‌ها نشان می‌دهد آمار اختلالات روانی و افسردگی در دنیا رو به افزایش است اما افزایش شیوع اختلالات روانی در کشور با شیب ملایمی در حال افزایش است و تنها در مواقع بحران‌های عاطفی و یا اقتصادی در مقاطع زمانی کوتاه آمار به صورت مقطعی افزایش می‌یابد.

 

وی توصیه کرد افراد در صورت مواجهه با یکی از علایم افسردگی با مراجعه به روان‌پزشکان ضمن کاستن از عوارض حاد آن، کیفیت زندگی خود را افزایش دهند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 355652

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha