به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، این مراسم امشب (14 فروردین) همزمان با هفتمین سالگرد ارتحاد آیتالله فاضللنکرانی برگزار شد که در آن حضرات آیات عظام نوری همدانی، جعفر سبحانی، جوادی آملی و علوی گرگانی و آیتالله امینی، علوی بروجردی و... حضور داشتند.
همچنین محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمد وکیلی استاندار سمنان و محمدمهدی احمدی، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی فرهنگی و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم حضور داشتند.
حجتالاسلام آشتیانی و احمد امیرآبادی، نمایندگان مردم قم در مجلس، حجتالاسلام محمد صادق صالحیمنش، استاندار قم، و جمعی از اعضای جامعه مدرسین و مجلس خبرگان رهبری نیز از دیگر شخصیتهای شرکت کننده در این مراسم بودند.
آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری مدیر حوزههای علمیه سخنران این مراسم بود که به ویژگیها و مناقب آیتالله فاضل لنکرانی پرداخت.
وی گفت: آیت الله فاضل لنکرانی با تکیه بر ایمان و تقوا در راه تحصیل علوم دینی توانست به مدارج عالی و والا دست یابد.
شایان ذکر است آیت الله محمد فاضل لنکرانی در سال1310 شمسی در شهر مقدس قم دیده به جهان گشود. پدر ایشان مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی از اساتید و علمای بزرگ حوزه علمیه قم و مادرش از فرزندان پاک سادات بزرگوار بود.
وی مدت 11 سال در درس خارج فقه و اصول آیت الله العظمی بروجردی(ره) و 9 سال در درس حضرت آیت الله العظمی امام خمینی(ره) شرکت کرد و از این دو منبع سرشار علوم اسلامی بهره های فراوان برد و سالها در درس فلسفه و تفسیر حضرت آیت الله علامه طباطبایی(ره) حاضر شد و از این خرمن پربرکت نیز خوشه های فراوان چید.
استعداد فراوان و تلاش پیگیر ایشان در درس سبب شد تا در 25 سالگی به درجه والای اجتهاد رسید و این امر به تایید استاد بزرگوارشان حضرت آیت الله العظمی بروجردی(ره) رسید.وی سالها در حوزه علمیه قم دروس سطح را برای گروه بسیاری از طلاب تدریس کرد و بیش از 35 سال به تدریس خارج فقه و اصول پرداخت.
از زمانی که حضرت امام خمینی، مبارزات سیاسی خود را علیه ظلم و فساد حکومت طاغوتی پهلوی آغاز کرد، آیت الله فاضل لنکرانی یکی از یاران و همراهان امام بود و قدم به قدم در صف مجاهدان و حامیان انقلاب اسلامی فعالیت داشت.
مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی در کنار تدریس و تربیت طلاب علوم دینی، کتابهای بسیاری از خود به یادگار گذاشت که ˈتفصیل الشریعهˈ شرحی است بر کتاب ˈتحریرالوسیلهˈ امام خمینی(ره) .آیت الله فاضل لنکرانی خرداد سال 86 به ملکوت اعلی پیوست.
پایان پیام/
نظر شما