به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، یحیی رحمتی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان اظهار داشت: در کاوش های باستان شناسی انجام شده مشخص شده که درب ورودی با پایه ستون هایی زیبا تزیین شده بود که فضای جذابی را برای بیننده ایجاد می کرد.
وی با اشاره به اینکه با بازگشایی این دروازه، مسیر تردد مشخصی برای بازدید کنندگان و گردشگران تعیین شده است، خاطرنشان ساخت: مسافران در حین بازدید به اطلاعات جالب و جذابی از مجموعه ارگ و گنبد سلطانیه دست می یابند.
دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر استان زنجان گفت: این دروازه به علت عدم تردد و باز نبودن مسیر ناشناخته و دور از چشم عموم بازدید کنندگان بود و در حال حاظر به منظور آشنایی هر چه بهتر گردشگران بازگشایی شد.
رحمتی متذکر شد: بازگشایی این دروازه میزان توقف گردشگران و بازدیدکنندگان از ارگ و گنبد سلطانیه را تا سه برابر افزایش داده است.
به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان، پس از انجام کاوشهای باستانشناسی از محل دروازه شمالی، پایه ستون ها مشخص شد و برج و باروی دیگری غیر از گنبد سلطانیه که در مسیر قرار گرفته داشت در طول مسیر در معرض بازدید علاقمندان قرار دارد.
دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر استان در پایان افزود: گردشگرانی که از مسیر دروازه شمالی وارد ارگ تاریخی سلطانیه می شوند می توانند علاوه بر بازدید از محل کاوش های انجام شده در گنبد سلطانیه در جریان تاریخچه این مجموعه شاهکار معماری ایرانی -اسلامی - ایلخانی است و همچنین شهر قدیمی سلطانیه که زمانی از شهرهای نمونه جهان اسلام بود آشنا شوند.
پایان پیام/
نظر شما