به گزارش خبرگزاری شبستان، در نشست شورای مدیران و مشاوران معاونت امور هنری، روند برگزاری آخرین دوره جشنوارههای فجر، با حضور دبیران و دستاندرکاران جشنوارهها بررسی شد.
ایرج راد، مدیرعامل خانه تئاتر، در این نشست با اشاره به برگزاری جشنواره تئاتر فجر گفت: «در صورتی که جشنوارهها هدفمند نباشند نتیجه مثبتی نخواهند داشت. هدف از برگزاری جشنواره تئاتر فجر این است که نوآوریهای ارایه شده در طول سال و در کل کشور، جمعآوری و اجرا شود. همچنین جشنواره فجر فرصتی است برای دستاندرکاران تئاتر تا به گفتوگو و تبادل نظر بنشینند. بخش مسابقه جشنواره نیز با انتخاب بهترین آثار، تشویقی برای فعالان تئاتری است. از سوی دیگر جشنواره فرصت دیدن اجراها را برای مردم فراهم میکند.»
او همچنین به شناسایی استعدادها از طریق برگزاری جشنواره فجر اشاره کرد: «این استعدادها همانند جرقههایی هستند که انتظار میرود تبدیل به نور شوند.»
در این نشست، مجید ملانوروزی، مدیرکل هنرهای تجسمی، گزارشی از نحوه برگزاری ششمین جشنواره تجسمی فجر ارایه کرد. او گفت: «جشنواره تجسمی فجر نسبت به سایر جشنوارهها جوانتر است. آثار این دوره جشنواره به 21 استان فرستاده شد که میتواند خلا حوزه تجسمی در استانها را بپوشاند. باید در عین حال هم بیینالها تقویت شوند و هم جشنواره فجر حفظ شود.»
پیروز ارجمند، مدیرکل دفتر موسیقی نیز در مورد برگزاری جشنواره موسیقی فجر گفت: «جشنواره امسال نمره قبولی گرفت ولی میتواند بهتر از این هم برگزار شود. پژوهشی توسط تیم دانشگاهی روی جشنواره انجام شد که نتایج آن باید بررسی و آسیبشناسی شود. نتایج پژوهش حاکی از این بود که جشنواره موسیقی فجر تنها یک اتفاق است و باید مبتنی بر سند راهبری شورای عالی انقلاب فرهنگی به یک مانیفست برای آن برسیم.»
حمید قبادی، دبیر جشنواره مد و لباس فجر نیز گفت که با وجود محدودیت زمانی مشارکت عمومی در این جشنواره قابل توجه بود، به نحوی که بیش از 5 هزار اثر در جشنواره شرکت کرد: «به کارگیری بخشهای خصوصی و حضور مسئولان در این دوره، اجرای نمایش زنده و پخش آن در سیما، از ویژگیهای این دوره بود. در شبکه العالم نیز نمایش زنده لباس پخش خواهد شد. برای نمایش زنده از مقام معظم رهبری استفتا صورت گرفت و ایشان نمایش زنده و انتشار ژورنال را تایید کردند. ورود آثار به بازار و توجه رسانهها و همراهی آنها با این جشنواره نیز از نکات مثبت این دوره بود. همچنین ایجاد دبیرخانه دایمی جشنواره مد و لباس دنبال میشود.»
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی مرادخانی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این نشست با قدردانی از تمامی دستاندرکاران برگزاری جشنوارههای موسیقی، تئاتر، تجسمی و مد و لباس فجر گفت: «جشنوارههای امسال در مجموع با اقبال عمومی خوبی مواجه شد.»
او اظهار امیدواری کرد جشنوارههای سال آینده با ایجاد تغییرات مثبت و برنامهریزی دقیقتر در مدت زمان موجود، بهتر و کاملتر برگزار شود.
پایان پیام/
نظر شما