60 درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه زنان هستند

خبرگزاری شبستان: مشاور وزیر و سرپرست امور زنان وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: 60 درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه زنان هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سهیلا جلودار زاده،مشاور وزیر و سرپرست امور زنان وزارت صنعت، معدن و تجارت  امروز (24 اسفند) در همایش توسعه ی کسب و کار در حوزه ی بانوان به اهمیت صنعت، معدن و تجارت اشاره کرد و اظهار داشت:تا سال 1404 زنان ایرانی باید نقش موثری در توسعه پایدار داشته باشند.

 

مشاور وزیر و سرپرست امور زنان وزارت صنعت و معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه پایدار بدون حضور زنان در هیچ کجای جهان میسر نیست و با توجه به این که ما در جامعه‌ای اسلامی زندگی می‌کنیم این نقش به مراتب تعیین کننده‌تر است،گفت:مشارکت زنان در فرآیندهای اقتصادی می‌تواند اقتصاد مقاومتی را نیز محقق سازد.
 

وی با تأکید بر اینکه تمام وزارتخانه‌ها به نوعی کارآفرین هستند تصریح کرد: تجارت الکترونیک نیز می‌تواند به عنوان بخش موثری باشد که با منابع بسیار ارزان قیمت در اختیار کارآفرینان قرار گیرد. این مهم در پرتو علم و دانش بشر امروز بر کالای تولید شده باید با مسئولیت اجتماعی همراه باشد.

 

وی از برگزاری نمایشگاهی از نقش آفرینی زنان در روز میلاد حضرت فاطمه (س) در سه بخش دولتی، مردم نهاد و بخش خصوصی و تعاونی خبر داد وخاطر نشان کرد: سال آینده در روز میلاد حضرت فاطمه (س) کار متفاوتی ارائه می‌دهیم و آن برگزاری نمایشگاهی از نفش افرینی زنان است که در آن از کارآفرینان و زنان تأثیرگذار در این زمینه از سراسر کشور دعوت به عمل می‌آید.

 

جلو دار زاده هدف از تشکیل این نمایشگاه را در مرحله نخست خیزی عمومی در تولید ثروت برای کشور  معرفی کرد و افزود: با توجه به اهمیت اقتصاد مقاومتی امروز باید توجه ویژه‌ای به این مفهوم داشته باشیم و اقتصاد مقاومتی چیزی نیست جزو اینکه خود را از وابستگی صرف به درآمدهای نفتی مستقل کنیم زیرا نفت یک سرمایه ملی است و نباید تنها از آن برای توسعه کشور استفاده کرد.

 

وی  در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به این مطلب که وقتی که یک صنعت شکل می گیرد به محیط زیست آسیب می رساند اگر این صنعت روز به روز پاکتر نشود به جای مفید بودن ضرر رسان است،گفت:اگر ثروت انباشته شود باعث فقر می شود فقر ثمره ی بیکاری ست و بی کاری فساد را به همراه دارد.

 

مشاور وزیر با بیان اینکه کار باعث رشد، تعالی و کمال انسان می شود و برای اینکه در کار پیشرفت داشته باشیم باید همراه با علم و دانش همراه باشد، افزود: نیازمندی اگر با علم و دانش همراه نباشد انسان را از بندگی خدا خارج می کند.

 

جلودارزاده ثروت را باعث ایجاد آرامش و امنیت دانست و گفت:باید به دنبال ایجاد حرکتی قوی برای زنان هستیم تا در فرهنگ سازی کار برای زنان مشکلاتشان را برطرف کنیم و زنان را برای ورود به عرصه ی کسب و کار و اقتصاد توانمند کنیم و جایگاه آنان را در تصمیم گیری حفظ کرده و ظرفیت های نهفته ی آنان استفاده کنیم.

 

وی با اشاره به این مطلب که 60 درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه  زنان هستند، گفت: تحصیلات به تنهایی مفید نیست بلکه باید از این دانش در عرصه های مختلف کسب و کار بهره برداری شود.

 

مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: تصریح کرد: ما باید در عرصه ی کسب و کار، کار جمعی را رواج داده و الگو سازی کنیم چرا که آفت ها در کار فردی نهفته است.

 

در ادامه  این مراسم علی اصغر حاج نقی ، مدیر کل کمیته ی امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی گفت: بخشی از معضلات ما از تحریم ها و مسائل اقتصادی ناشی می شود و بخشی دیگر به مسائل داخلی کشور برمی گردد که با یک نگاه عالمانه می توان به توطئه های دشمن غلبه کرد.

 

حاج نقی  با بیان اینکه در کمیته امداد به دنبال مدل هایی هستیم که جوابگوی رواج فرهنگ کار در جامعه باشد، افزود: باید نقش تسهیل کننده ای برای ایجاد اشتغال داشته باشد تا بسترهای مناسبی برای رشد کسب و کار بوجود آید.
 

وی امضای تفاهم نامه های گوناگون با نهادهای مختلف راهی بسوی ایجاد اشتغال برای افراد تحت پوشش کمیته امداد دانست و گفت:هم اینک 150 هزار خانوار زیر پوشش این نهاد در استان هستند که 100 هزار خانوار از داشتن سرپرست مرد محروم هستند.

 

حاج نقی با اشاره به اینکه باید زمینه ای فراهم شود تا رشد اقتصادی مفید به وجود آید و از مشکلات اقتصادی آنها کاسته شود، افزود:در این راستا باید سیاست های حمایت گرایانه، نگاهی بومی داشته و دولت ها باید در این راستا فعالیت های تسهیل کننده داشته باشند و زمینه لازم را به وجود آورند تا فقر مالی این افراد رفع شود.

 

 مدیر کل کمیته امداد امام خمینی خراسان رضوی گفت: اگر کمیته امداد تنها پرداخت نقدی داشته باشد مشکلات مالی را به صورت کوتاه مدت حل می کند که این یک خطا است چرا که مشکل اصلی این گروه عدم بروز توانمندی ها است که اگر فرصت بروز توانمندی برای این افراد به وجود آید مشکلات آنها مرتفع می شود.

 

وی  با اشاره به این مطلب که همه تلاش های  این نهاد توانمندسازی خانواده های بی سرپرست است و در این فضا نیز اقداماتی انجام شده و در دست اجرا است، زنانی که سرپرست خانوار هستند بار تکفل سه تا چهار نفر را بر دوش می کشند بنابراین  باید در راستای بهره وری و توانمندسازی آنان اقدامات مؤثری انجام داد.

  

 گفتنی است، در پایان این همایش که با حضور زنان کارآفرین خراسان رضوی برگزار شد نمایشگاهی از توانمندی های آنان در معرض دید قرار گرفت.

 

پایان پیام /
 

کد خبر 353473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha